Vive la France!

Van 6 juli t/m 9 juli vind u voor de vijfde keer in het centrum van Hummelo, een stukje Frankrijk in Nederland.

In enkele jaren tijds is de Hummelose markt uitgegroeid tot een absolute trekpleister voor wie op zoek is naar authentieke, unieke en onverwachte brocante-artikelen. Vive la France staat bekend als een van de grootste brocantemarkten van het land, met veel gezelligheid en een kwalitatief hoogstaand aanbod.

Hummelo is op zaterdag 8 en zondag 9 juli het domein van de voetganger, die alle tijd kan nemen voor de 150 kramen en stands. Speciaal vanwege het 5-jarig bestaan is op zaterdagavond een optreden van Gerard Alderliefste gepland! Hij heeft een warme band met de Franse taal, die in diverse nummers naast het Nederlands aan bod komt.

De kunstmarkt concentreert zich rond de dorpskerk met een grote verscheidenheid aan kunstuitingen, van schilderijen en textiele vormgeving tot glaskunst, sieraden en keramisch werk.

De markt wordt gecompleteerd door producenten van streekproducten, die hun lekkerste en gezondste aanbod aanbieden en laten proeven. Van jammen en sappen tot wijn, fruit, honing en hedendaagse of juist ouderwetse vleesproducten. Ook de restaurateurs laten zich niet onbetuigd. Behalve uitrusten kan op de diverse terrassen ook genoten worden van koele versnaperingen en culinaire hoogstandjes, als het even kan ook in Franse sfeer.

Voor meer informatie: www.vive-la-france.nl

Ga terug

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.