Afscheid

Afscheid

Bij Hotel Ruimzicht vieren wij niet alleen het leven maar is er ook ruimte voor een laatste afscheid.

Een locatie waar er stilgestaan kan worden bij het verlies van een geliefde, mooie herinneringen kunnen worden opgehaald en een passend afscheid kan worden gegeven. Wij zijn graag onderdeel van een uitvaart waar iedereen een mooie en waardevolle herinnering aan overhoudt. Bij ons ben je van harte welkom voor een condoleance, een volledige uitvaartdienst of een koffietafel. Wij houden graag rekening met de wensen van de dichtbetrokkenen en zullen met veel aandacht mee- en samenwerken aan een mooi en liefdevol afscheid.

De mogelijkheden bij Ruimzicht 

Condoleance  
Wij beschikken over meerdere besloten ruimtes die zeer geschikt zijn voor een condoleance in Zeddam. De ruimtes variëren in formaat en bieden plek tot maar liefst 375 personen. In iedere ruimte is het mogelijk om audiovisuele middelen te installeren. Zo kan gedurende de condoleance een PowerPoint met foto’s en muziek afgespeeld worden welke met dierbaren bekeken kunnen worden. Een condoleance kan indien gewenst uitgebreid worden met een kopje koffie, thee of een borrel achteraf.  

Uitvaartdienst 
Het is ook mogelijk om de volledige uitvaartdienst bij ons te houden. Wij beschikken over voldoende geschikte ruimtes en middelen. Wanneer er interesse is om een uitvaartdienst bij ons te houden raden wij aan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij direct de beschikbaarheid controleren en een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kan een afspraak altijd op zeer korte termijn. Wij werken graag samen met jullie aan een passend afscheid waarbij wij jullie wensen mogen waarborgen.  

Koffietafel 
Na een uitvaart wordt vaak een koffietafel of condoleancebijeenkomst georganiseerd. Het wordt door veel mensen als prettig ervaren om onder het genot van een drankje en hapje na te kunnen praten, herinneringen op te halen en steun bij elkaar te vinden. Hierin zijn talloze mogelijkheden. Wij raden aan om jullie wensen op papier te zetten, samen kunnen we bespreken hoe wij jullie wensen vorm zouden geven. In de prijslijst zijn de kosten af te lezen. 

Hotelkamers 
Bevinden zich tussen de dierbaren gasten die van verder weg moeten komen? Willen zij in verband met files het risico niet lopen dat ze te laat komen op de uitvaart? Het is ook mogelijk om een hotelkamer te reserveren, zo zijn de gasten gegarandeerd op tijd op de uitvaart.  

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Ons hotel is gelegen op 5 kilometer van de A18 bij Doetinchem en beschikt over een ruime parkeerplaats.

Er zijn twee laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s. Daarnaast zijn wij gelegen aan de bosrand. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om na de bijeenkomst even de rust op te zoeken. Binnen 5 minuten wandelen sta je midden in de Montferlandse bossen, waardoor het goed mogelijk is om een fijne wandeling te maken in de natuur. Ook is onze locatie dichtbij gelegen bij het GUV crematorium in Etten.

Zijn jullie op zoek naar een afscheidslocatie in de buurt van de Doetinchem? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.