Foodtruck Festival Achterhoek

t/m

12 juli 2019 tot en met 14 juli 2019 | Braamt

De oevers van Markant Outdoor Centrum vormen het sfeervolle décor voor dit unieke festival. Rondom het water kunnen bezoekers genieten van muziek, theater en natuurlijk de beste Foodtrucks van Nederland. Tijdens het Festival wordt ieder zintuig van de bezoeker geprikkeld. Op het terrein komen Foodtrucks met specialiteiten van over de hele wereld. Beleef bovendien de smaak van verrassende speciaal bieren, bijzondere wijnen van onze sommelier en de beste koffies van de barista! Ook zijn er diverse grote en kleine podia. Geniet van theater, straattheater en muziek van artiesten uit de regio en ver daar buiten! Neem gezellig plaats rondom het grote kampvuur of trek je met een kano terug op het water om even helemaal tot rust te komen. Het Foodtruck Festival Achterhoek is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie en de huisregels op de website.

http://foodtruckfestivalachterhoek.nl/

Op vrijdag, zaterdag en zondag 12 , 13 & 14 juli is de 4 de editie van Foodtruck Festival Achterhoek Na een succesvolle eerste, tweede en derde editie met duizenden bezoekers is het tijd voor vervolg! Rondom de recreatieplas van Markant Outdoorcentrum in het recreatiegebied Stroombroek kunnen bezoekers genieten  van muziek, theater en natuurlijk de beste Foodtrucks van Nederland.

Tijdens het Foodtruck Festival Achterhoek  wordt ieder zintuig van de bezoeker geprikkeld!

De oevers van recreatiegebied Stroombroek (Markant Outdoorcentrum) vormen het sfeervolle décor voor dit unieke festival. Op het terrein komen Foodtrucks met specialiteiten van over de hele wereld. Beleef bovendien de smaak van verrassende speciaal bieren, bijzondere wijnen van onze sommelier en de beste koffies van de barista!

Verspreidt over het terrein komen diverse grote en kleine podia. Geniet van theater, straattheater en muziek van artiesten uit de regio en ver daar buiten! Neem gezellig plaats rondom het grote kampvuur of trek je met een kano terug op het water om even helemaal tot rust te komen.

Het Foodtruck Festival Achterhoek is gratis toegankelijk.

Openingstijden
Vrijdag 12 juli van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 23.00 uur
Zondag 14 juli van 14.00 tot 21.00 uur

NIEUW DIT JAAR DE VRIJDAG MIDDAG VAKANTIE BORREL VIP!
Kom van 16.00 tot 19.00 uur met jou collega’s een vakantie borrel houden op het foodtruckfestival ! reserveer je tafel op het vip dek via info@foodtruckfestivalachterhoek.nl 6 eet munten en 3 uur onbeperkt drinken op het vip terras voor maar 35 euro!

Makkelijk om te weten
Wij adviseren om zo veel mogelijk met de fiets naar ons festival te komen dit is goed voor uw gezondheid en voor de doorstroomsnelheid van het festivalverkeer.

Parkeren kan op de parkeerplaats van recreatieplas Stroombroek LET OP INGANG GILDEWEG.
Parkeerkaarten kosten bij de parkeerautomaat 5 euro per dag en zijn bij ons infopunt op het festivalterrein te krijgen voor 4 euro.

Op het terrein zijn munten te koop, gelieve cash geld mee nemen.

Ga terug

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.