3-daags Kerstarrangement

€ 190,50 per persoon
Kerstarrangement reserveren

Een kerst om nooit meer te vergeten!

Lekker weg met de kerstdagen? Het 3-daags kerstarrangement bij Hotel Ruimzicht, is genieten van een volledig verzorgde kerst. Geen drukte thuis, volledige ontspanning in de prachtige Achterhoek. Met het 3-daags kerstarrangement geniet je van heerlijke diners en een uitgebreid ontbijtbuffet. Al dat eten even laten zakken, bij dit arrangement zit een prachtige winterse wandeling. Kom daarom deze kerst genieten in ons sfeervolle familie hotel!

Het 3-daags Kerstarrangement bestaat uit:

Aankomst op 24 december incheck vanaf 14:00 uur , vertrek op 26 december uitcheck om 12:00 uur

  • Ontvangst met koffie/thee en een kerstlekkernij
  • 2x overnachting
  • 2x ontbijtbuffet
  • 1x 4-gangen feestelijk dagmenu op kerstavond
  • 1x een luxe 5-gangen kerstdiner op 1e kerstdag
  • Route voor een winterse wandeling met bij terugkomst een smakelijk kopje soep

Activiteiten tijdens de kerstdagen
Ons hotel bevindt zich slechts 5 minuten van het prachtige Bergherbos. Hoe fantastisch zou het zijn om tijdens de kerstdagen een wandeling te maken in de besneeuwde bossen.

Een andere aanrader is het ‘warm winter licht’ georganiseerd door Markant Outdoor. Markant bevindt zich op slechts 3 kilometer van ons hotel. Het warm winter licht, is dé lichtroute van de Achterhoek. Een prachtige route voorzien van heel veel mooie licht kunst. Daarnaast kun je er ook gezellig een hapje en een drankje doen! Een perfecte activiteit voor tijdens de kerstdagen.

Prijs arrangement

€ 190,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer (exclusief toeristenbelasting). Voor een éénpersoonskamer berekenen wij een toeslag van € 10,- per nacht per kamer.

Het arrangement verlengen? Dat is mogelijk. Wij hebben ook een 4-daags kerstarrangement. Ook is het mogelijk om op basis van logies met ontbijt het arrangement te verlengen, € 100,- per nacht per kamer op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt.

Meer informatie

Heb je vragen over het 3-daags Kerstarrangement? Dan kun je bellen naar 0314 – 65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Kerstarrangement reserveren

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.