4-daags Kerstarrangement

€ 290,00 per persoon

Een tot in de puntjes verzorgde kerst

Kijken jullie ook zo uit naar de mooiste tijd van het jaar? Gezelligheid, kerstbomen, lampjes en natuurlijk lekker eten! Wij kunnen ook niet wachten tot we jullie mogen ontvangen in ons sfeervolle familiehotel. Kom deze kerst naar het mooie Montferland. Wij kunnen geen sneeuw beloven maar wel een tot in de puntjes verzorgde kerst.

Het 4-daags Kerstarrangement bestaat uit:
Aankomst op 24 december incheck vanaf 14:00 uur , vertrek op 27 december uitcheck om 12:00 uur

  • Ontvangst met koffie/thee en een kerstlekkernij
  • 3x overnachting
  • 3x ontbijtbuffet
  • 1x 4-gangen feestelijk dagmenu op kerstavond
  • 2x luxe 5-gangen kerstdiner op 1e en 2e kerstdag met livemuziek in onze sfeervol gedecoreerde zaal
  • Route voor een winterse wandeling met bij terugkomst een smakelijk kopje soep

Kerstavond
Op kerstavond serveren wij een feestelijk 4-gangen dagmenu in onze brasserie Brût. Deze avond kunnen jullie plaats nemen vanaf 17:00 uur en tot 19:30 uur.

1e en 2e kerstdag
Jullie kunnen de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt van ons buffet. Ontbijt is tijdens de kerstdagen vanaf 08:00 uur tot 10:30 uur. In de avond bent u van harte welkom in onze mooie winters gedecoreerde zaal om te genieten van het luxe 5-gangen kerstdiner. Tijdens het diner kunt u luisteren naar livemuziek.

Activiteiten tijdens de kerstdagen
Ons hotel bevindt zich slechts 5 minuten van het prachtige Bergherbos. Hoe fantastisch zou het zijn om tijdens de kerstdagen een wandeling te maken in de besneeuwde bossen.

Een andere aanrader is het ‘warm winter licht’ georganiseerd door Markant Outdoor. Markant bevindt zich op slechts 3 kilometer van ons hotel. Het warm winter licht, is dé lichtroute van de Achterhoek. Een prachtige route voorzien van heel veel mooie licht kunst. Daarnaast kun je er ook gezellig een hapje en een drankje doen! Een perfecte activiteit voor tijdens de kerstdagen.

Prijs arrangement

€ 290,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer (exclusief toeristenbelasting). Voor een éénpersoonskamer berekenen wij een toeslag van € 10,- per nacht per kamer.

Reserveer nu ons kerstarrangement

Meer informatie

Heb je vragen over het 4-daags Kerstarrangement? Dan kun je bellen naar 0314 – 65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.