Achterhoek Fietsarrangement

€ 110,00 per persoon
Achterhoek Fietsarrangement reserveren

Fietsen in de Achterhoek

Hotel Restaurant Ruimzicht is het perfecte startpunt voor mooie fietstochten door de Achterhoek. Dit gebied is uitgeroepen tot beste fietsregio van Nederland. Met het netwerk van fietsknooppunten zijn eindeloos veel fietsroutes te maken. In de Achterhoek is het netwerk bijna 1.500 km lang en telt het 330 knooppunten waar Zeddam er één van is.

Mountainbike

Door het Montferland/Bergherbos loopt een prachtige mountainbikeroute. De 26 kilometer lange route kent een aantal pittige klimmetjes en lekkere snelle afdalingen. De hoogteverschillen maken van deze tocht een prachtige uitdaging. De  route staat al een tijd lang in de top 10 van mooiste mountainbike routes van Nederland en is op verschillende punten te starten en in te korten. Ruimzicht ligt zo’n 3 km van de start van de route.

 

Tot rust komen

Ruimzicht is een prettige locatie voor een ontspannen verblijf om heerlijk tot rust te komen na lange fietstochten. Bij aangenaam weer kunt u neerstrijken op ons terras met uitzicht op de Montferlandse bossen of een warme douche nemen in uw comfortabele hotelkamer.

Goed om te weten

Ruimzicht heeft een afgesloten fietsenstalling, zodat uw fiets veilig staat. De sleutel is bij de receptie af te halen. In het fietsenhok is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Het 3-daags Fietsarrangement bestaat uit:

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen dagmenu op dag van aankomst
  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 1x waardebon voor een portie bittergarnituur bij Tapperij 2A, de gezelligste kroeg van Zeddam
  • Fietsroutes en informatie van de omgeving

Dit arrangement is het gehele jaar door te boeken.

Extra bij te boeken

  • Fietsverhuur

Prijs arrangement

€ 110,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer € 10,00 per nacht

Meer informatie

Heeft u vragen over het Fietsarrangement? Dan kunt u bellen naar 0314 – 65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com. U kunt alvast een aantal fietsroutes bekijken via Montferland Online.

Achterhoek Fietsarrangement reserveren

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.