Asperges eten in het restaurant

Asperges restaurant in het aspergeseizoen

Asperges eten in het restaurant? Vanaf donderdag 13 april is het eindelijk zover. Een van onze favoriete seizoenen gaat van start: het aspergeseizoen. Het witte goud steekt zijn kopje weer uit de grond en is klaar voor de oogst! Wil jij graag asperges eten in de Achterhoek?

Ons keukenteam heeft hard gewerkt om een smakelijke menukaart samen te stellen, met de beste en meest verse ingrediënten. Wij zijn dan ook trots om onze gerechten met asperges aan jou te kunnen aanbieden. Bij ons kun jij op traditionele wijze genieten van asperges met ham, ei en hollandaisesaus, maar ook verrassen wij jou graag met bijzondere combinaties van smaken.

Asperges eten in de Achterhoek

In de Achterhoek ben jij bij ons aan het juiste adres voor de lekkerste asperges en veel van onze gasten weten dat! Of je nu een echte asperge-fan bent, of juist nog moet wennen aan de smaak, bij ons is er voor ieder wat wils. Natuurlijk hebben wij ook andere heerlijke voorjaarsgerechten op onze menukaart staan, voor het geval asperges niet helemaal jouw ding zijn.

Direct reserveren?

Wij nodigen jou dan ook van harte uit om bij ons te komen genieten van het aspergeseizoen. Bekijk onze menukaart en reserveer direct online. Tot snel bij Brasserie Brût, hét asperges restaurant van de Achterhoek waar jij kunt genieten van de lekkerste asperges!

Heb jij zin om asperges te eten bij Brasserie Brût? Klik hier om direct te reserveren.