Corona maatregelen

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de Corona maatregelen die gehanteerd worden in ons hotel. Zowel uw gezondheid, veiligheid en welzijn als dat van onze medewerkers zijn onze hoogste prioriteit. Wij nemen daarom de ontwikkelingen rondom het virus erg serieus. Naast dat wij zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures hebben genomen blijven wij ook de ontwikkelingen, richtlijnen en protocollen van de grote instanties zoals het RIVM en de KHN (Koninklijke Horeca Nederland) volgen.

Corona QR-code check

Onderstaand vindt u onze reactie op het beleid rondom de Corona QR-code check. 

Allereerst willen wij graag vermelden dat wat ons betreft iedereen altijd bij ons welkom is. In al die jaren dat Ruimzicht bestaat hebben wij het nog nooit meegemaakt dat wij een onderscheid moesten maken tussen wie wel en wie niet welkom is. 

De gastvrijheid die wij altijd hebben gegeven en waar Ruimzicht voor staat kunnen wij door het besluit van de overheid niet meer waarmaken. Dit doet pijn, wij hadden het graag anders gezien.

Gedurende de hele Corona periode hebben wij altijd de adviezen van Koninklijke Horeca Nederland (de vakbond van de Horeca) gevolgd. Echter staan wij voor ons gevoel op dit moment met onze rug tegen de muur. De gevolgen als wij ons niet aan de regels houden zijn dusdanig groot dat wij dat niet kunnen veroorloven.

De regels die de overheid heeft opgesteld zijn op wetten gebaseerd en een wet is verplicht om te volgen. Als wij als onderneming de regels niet volgen is er volgens de overheid sprake van een forse overtreding. Als wij de wet overtreden lopen wij het risico dat wij een boete moeten betalen van € 4.000,-. Daarnaast is het zelfs mogelijk dat het bevoegd gezag de zaak sluit! Deze consequenties maken dat wij op dit moment spijtig genoeg geen andere keus hebben dan het uitvoeren van de Corona check. 

Wij hopen dat u begrijpt dat bovenstaand los staat van wat wij als bedrijf vinden en dat wij liever hadden gezien dat iedereen zoals altijd gewoon welkom is bij ons!

Zeer belangrijk!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Onderaan deze pagina vindt u ons annuleringsbeleid.

Wij vragen u om tijdens uw bezoek de instructies van onze medewerkers op te volgen. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Wij hanteren de volgende maatregelen:

  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Wij hebben extra protocollen opgesteld voor reiniging en hygiëne. Zo worden de algemene ruimtes in het hotel zoals: de receptie, lobby, toiletten en het restaurant extra vaak gereinigd.
  • Het is voor zowel hotelgasten als voor niet hotelgasten mogelijk om te ontbijten, lunchen en te dineren in ons restaurant tot 17:00 uur. Voor niet hotelgasten is dit alleen mogelijk op vertoning van een reservering.
  • U treft door ons hotel op verschillende plaatsen maatregelen en markeringen aan waarmee de 1,5e meter afstand wordt aangeduid. Deze markeringen vindt u op plekken waar meerdere personen aanwezig (kunnen) zijn. Wij vragen u deze aanduidingen op te volgen.
  • Wij vragen u om in de loopgangen de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.
  • Door het hotel staan in de openbare ruimtes desinfectiezuilen of pompjes voor u klaar.

Ons restaurant is geopend van 6:30 – 17:00 uur. Na 17:00 uur is het voor hotelgasten mogelijk om op de hotelkamer te dineren. Op al onze hotelkamers staat een tafel waaraan gegeten kan worden. De bar is ’s avonds geopend tot 22:00 uur voor het afhalen van een drankje.

In verband met de maatregelen kunt u tijdelijk tot 22:00 uur inchecken.

Tot slot hebben wij ons annuleringsbeleid aangepast. U kunt tot de dag van aankomst kosteloos bij ons annuleren indien u direct bij ons hebt geboekt.

Heeft u verder nog vragen over ons Corona beleid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Zij beantwoorden graag uw vragen. 0314-651941.

Contact

Heb je een vraag, klacht, opmerking of wil je teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. De velden met een * zijn verplicht.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.