Catering

Catering bestellen

Wil je een catering bestellen voor op locatie? Bij Ruimzicht uit Zeddam ben je voor zowel zakelijke als particuliere catering aan het juiste adres. Je hebt een ruime keuze aan caterings mogelijkheden, afgestemd op jouw wensen en groepsgrootte.

Buffetten

Een buffet laten verzorgen door Ruimzicht?  Van hapjes buffetten, stamppot buffetten tot koud en warm buffetten. Zit jouw gewenste buffet er niet tussen? Geen probleem, onze chef-kok maakt graag een andere samenstelling. We kunnen de buffetten leveren bij een minimum aantal van 12 personen.

Catering op locatie

Ruimzicht verzorgd catering in de regio’s: Doetinchem, s- Heerenberg, Ulft, Terborg, Gaanderen, Zelhem, Silvolde.

Eten bestellen

Particulier

Van luxe catering tot een huisgemaakte salade met kerst en lekkere puddings, Ruimzicht kan het leveren. jouw wensen en budget zijn leidend.

Zakelijke catering

Een zakelijke catering laten bezorgen bij jouw bedrijf? Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de catering voor bedrijven. Naast catering bij onderwijsinstelling Iselinge, verzorgen wij ook lunches, buffetten en bbq’s op locatie bij onze zakelijke klanten. Je kunt nu ook online een lunch kunt bestellen. Broodjes die voor 10.30 uur in de ochtend zijn besteld, worden dezelfde middag nog geleverd. Ga je voor een warme lunch? Dan graag een dag van tevoren bestellen.

Verhuur cateringspullen

Wanneer je thuis of bij jouw bedrijf een catering laat bezorgen, is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding spullen van Ruimzicht te huren voor een feestelijke aankleding. Wij beschikken over verhuurartikelen zoals statafels, barkrukken, barbecues, glaswerk, tafels, tafelkleden, bestek, koelwagen, koelkast, decoratie, barmeubel, parasols, luxe servies, tapinstallatie en parasols.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een catering bestellen? Neem dan contact op via
0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.