Eten bestellen oudjaarsdag

Eten bestellen voor oudjaarsdag? Hotel Ruimzicht en Brasserie Brût zijn gesloten van 30 december 2022 tot en met 2 januari 2023. Het is dus dit jaar niet mogelijk om oud en nieuw bij ons te komen vieren.

Daarom stellen wij voor dat wij bij jullie komen! Oudjaarsdag gezellig met vrienden of familie vieren en hierbij geen zin, om uren in de keuken te staan maar toch genieten van allerlei lekkernijen. Dat is mogelijk! Onze welbekende salades zijn dit jaar weer te bestellen voor thuis, hoe fijn is dat? Zo hoeven jullie ons niet te missen.

De volgende koude salades kunnen besteld worden:

  • Huzarensalade
  • Zalmsalade
  • Hors-d’oevre

Opgemaakte salades bestellen voor oudjaarsdag?

Een bestelling kan op drie manieren geplaatst worden:

  • Telefonisch door te bellen naar: 0314-651941
  • Via onderstaand bestelformulier
  • Door te mailen naar info@ruimzicht.com

Bestellingen kunnen op oudjaarsdag tot 12.00 uur afgehaald worden bij Brasserie Brût in Zeddam. Liever niet meer de deur uit? Wij bezorgen ook! Geef dit gerust aan bij het plaatsen van de bestelling. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op 31 december voor 12.00 uur bij jullie thuisbezorgd is.

Bestellingen in Zeddam worden gratis bezorgd. Daarnaast bezorgen wij met oud en nieuw ook in een straal van 10 kilometer rondom Zeddam in Doetinchem, Braamt, Ulft, Etten, Terborg, Lengel, ‘s-Heerenberg, Beek, Kilder, Wijnbergen, Loerbeek, Didam, Azewijn, Netterden, Gaanderen, Stokkum of Wehl? Bezorgkosten bedragen € 4,00 per bestelling.

Je kunt een bestelling plaatsen tot 16:00 uur op 28 december.

Wij wensen jullie alvast een hele fijne jaarwisseling toe! Hopelijk mogen wij jullie volgend jaar weer verwelkomen in ons hotel of in de brasserie.