Eten bestellen oudjaarsdag

Eten bestellen voor oudjaarsdag? Hotel Ruimzicht en Brasserie Brût zijn gesloten van 30 december 2022 tot en met 2 januari 2023. Het is dus dit jaar niet mogelijk om oud en nieuw bij ons te komen vieren.

Daarom stellen wij voor dat wij bij jullie komen! Oudjaarsdag gezellig met vrienden of familie vieren en hierbij geen zin, om uren in de keuken te staan maar toch genieten van allerlei lekkernijen. Dat is mogelijk! Onze welbekende salades zijn dit jaar weer te bestellen voor thuis, hoe fijn is dat? Zo hoeven jullie ons niet te missen.

De volgende koude salades kunnen besteld worden:

  • Huzarensalade
  • Zalmsalade
  • Hors-d’oevre

Opgemaakte salades bestellen voor oudjaarsdag?

Een bestelling kan op drie manieren geplaatst worden:

  • Telefonisch door te bellen naar: 0314-651941
  • Via onderstaand bestelformulier
  • Door te mailen naar info@ruimzicht.com

Bestellingen kunnen op oudjaarsdag tot 12.00 uur afgehaald worden bij Brasserie Brût in Zeddam. Liever niet meer de deur uit? Wij bezorgen ook! Geef dit gerust aan bij het plaatsen van de bestelling. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op 31 december voor 12.00 uur bij jullie thuisbezorgd is.

Bestellingen in Zeddam worden gratis bezorgd. Daarnaast bezorgen wij met oud en nieuw ook in een straal van 10 kilometer rondom Zeddam in Doetinchem, Braamt, Ulft, Etten, Terborg, Lengel, ‘s-Heerenberg, Beek, Kilder, Wijnbergen, Loerbeek, Didam, Azewijn, Netterden, Gaanderen, Stokkum of Wehl? Bezorgkosten bedragen € 4,00 per bestelling.

Je kunt een bestelling plaatsen tot 16:00 uur op 28 december.

Wij wensen jullie alvast een hele fijne jaarwisseling toe! Hopelijk mogen wij jullie volgend jaar weer verwelkomen in ons hotel of in de brasserie.

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.