Hotel in de achterhoek

Bent u toe aan een ontspannen overnachting in de Achterhoek? Of wilt u juist de omgeving gaan verkennen? Een verblijf in hotel Ruimzicht biedt u deze mogelijkheden.

Ruimzicht is een gezellig hotel, gelegen in een mooi stukje van de Achterhoek met de Montferlandse bossen op loopafstand. Ook wanneer u liever per fiets de omgeving verkent, bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat we mooie fietsroutes beschikbaar hebben, kunt u ook gebruik maken van ons fietsverhuur.

Wat heeft de Achterhoek te bieden?

Wandelen in Montferland

Het is zeker de moeite waard om een wandeling te maken wanneer u in deze streek bent. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als in de Montferlandse bossen. Met een oppervlakte van ruim 2.200 hectare en 330 knooppunten zijn hier voldoende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een van onderstaande wandelroutes:

  • 11 gemarkeerde wandelroutes variërend van 2 tot 7 kilometer
  • Het Pieterpad en het Noaberpad zijn 2 lange afstandspaden en nemen u mee door het bos
  • Voor de fanatieke loper zijn er verschillende Nordic Walking-routes beschikbaar variërend tot 16 km

Fietsen en mountainbiken

De regio is aangesloten op het internationale netwerk van fietsknooppunten. Dit maakt het voor u als fietsliefhebber eenvoudig om de mooiste routes te fietsen. Niet voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Ook is er een mountainbikeroute te vinden in de Montferlandse bossen. Deze 25 km lange route leidt u door het diverse landschap van de Achterhoek.

Lees meer over fietsen in de achterhoek.

Kastelentocht

Op een steenworpafstand van Zeddam ligt het pittoreske stadje ’s-Heerenberg. Wanneer u het centrum uitwandelt, ontvouwt zich opeens het prachtige uitzicht op het Middeleeuwse kasteel Huis Bergh met haar omringende grachten en oude vestingwal. Wilt u een bezoek brengen aan het kasteel terwijl u de omgeving verkent? Wij bieden een volledig kasteel arrangement aan.

Faciliteiten en kamers

Hotel Ruimzicht bestaat al 66 jaar en we zijn inmiddels uitgegroeid van een klein pension naar een hotel met 49 kamers. In het hele hotel maakt u gratis gebruik van onze wifi-verbinding. Wanneer u een hotelkamer reserveert, heeft u de keuze uit comfort of classic. De Comfort-kamers beschikken over een kluis waar u waardevolle spullen zoals uw camera of laptop kunt opbergen. Voor het ontbijt, lunch of diner ontvangen wij u graag in Brasserie Brût. Tevens kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Hotelbar
  • Twee grote terrassen
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Was- en strijkservice
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur

Kunt u niet wachten om de Achterhoek te komen ontdekken? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van onze hotelkamers.

Beschikbare kamer zoeken

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.