Hotel

Ik wil boeken

Sfeervol hotel in de Achterhoek

Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Gelderland (De Achterhoek). Ruimzicht ligt aan de bosrand van Zeddam, een unieke locatie om jouw wandel- of fietstochten te starten. We bestaan al 66 jaar en zijn uitgegroeid van klein pension naar een hotel met 49 kamers.

Welke faciliteiten biedt het hotel?

 • 49 hotelkamers
 • Gratis gebruik van WiFi internet in het gehele hotel
 • Kluisjes op de hotelkamer
 • Brasserie
 • Hotelbar
 • Twee grote terrassen
 • Ruime parkeergelegenheid
 • Was- en strijkservice
 • Afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten
 • Fietsverhuur

Type hotelkamers

Ruimzicht heeft twee type kamers. De Standaard Kamer is recentelijk gerenoveerd en beschikt over een boxspring en een nieuwe badkamer. De standaardkamer is te reserveren als eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonskamer. Naast de standaard kamer kun je ook kiezen voor de Classic Kamer. De classic kamer is te reserveren als tweepersoonskamer.

Toren Suites

Hotel Ruimzicht in Zeddam heeft een exclusieve samenwerking met Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg. Het pittoreske stadje ‘s-Heerenberg ligt op een steenworp afstand van Zeddam.

Twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van het kasteel zijn omgebouwd tot luxe suites. Hotel Ruimzicht verzorgd alle reserveringen wat betreft te torensuites.

Overnachten in één van de torensuites in ‘s-Heerenberg? Bekijk hier meer informatie over de torensuites.

Fietsverhuur

Wil je een fiets huren tijdens je verblijf? Het is mogelijk om bij ons fietsen te huren. Gewone fietsen met versnellingen, kinderfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Informeer naar de prijzen van het fietsverhuur.
Ook is er een fietsenstalling (met oplaadpunten) aanwezig waar je jouw eigen fiets kunt stallen.

Zakelijk overnachten

Wil je zakelijk overnachten in de Achterhoek? Ruimzicht wordt al jarenlang door veel zakelijke gasten gebruikt voor zakelijke overnachtingen. Door de gemoedelijke sfeer, heerlijke keuken en gratis WiFi kun je hier ook voor zakelijke doeleinden uitstekend terecht. Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden neem dan contact op via 0314 – 65 19 41 of via mail info@ruimzicht.com.

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek word je verzocht om uiterlijk 10.30 uur uit te checken.

Nachtsleutel

Wanneer je ’s avonds het hotel verlaat en verwacht later dan 23.30 uur terug te keren, vragen wij je dit te melden bij de receptie. Je ontvangt dan van de medewerker een nachtsleutel.

Huisdieren

Op aanvraag zijn huisdieren welkom in ons hotel. Wij berekenen hiervoor een toeslag van € 7,50 per huisdier per dag. Neem je jouw huisdier mee? Geef dit dan even aan tijdens het boeken.

Ik wil boeken

Meer informatie

Wil je meer informatie over ons hotel? Neem dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.