Zakelijk overnachten

Door de gemoedelijke en huiselijke sfeer, voelen (internationale) zakengasten uit alle windstreken zich prettig bij Ruimzicht. Persoonlijke aandacht is één van onze speerpunten.

Draadloos internet

Ruimzicht beschikt over 49 hotelkamers, een brasserie en een gezellig hotelbar. In het gehele hotel is gratis, draadloos internet. De zakengast heeft daardoor in openbare ruimtes toegang tot internet, maar ook op zijn kamer.

Brasserie Brût

Het is voor u of uw zakengast mogelijk om in onze Brasserie te dineren. Onze menukaarten zijn in het Engels en Duits verkrijgbaar. Het à la carte menu biedt een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Verder zijn er diverse 3-gangenmenu’s. De kaart vindt u hier.

Ontbijt

Het ontbijtbuffet is van 06.30 tot 10.00 uur. Wenst u eerder te ontbijten, dan is dit in overleg mogelijk. Het is ook mogelijk om een lunchpakket mee te nemen, u kunt dit het beste doorgeven op moment dat u de kamer reservering maakt.

Meerdaagse cursus of training

Voor iedere zakelijke bijeenkomst biedt Ruimzicht een passende vergaderlocatie. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van meerdaagse cursussen en trainingen. Het hotel beschikt over zeven multifunctionele vergaderzalen en een bibliotheek. Voor grote bijeenkomsten worden meerdere sub-zalen ingezet. In de pauze kunt u heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving om inspiratie en energie op te doen. We hebben meerdere vergaderarrangementen, deze kunt u per mail of telefonisch bij ons opvragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een reservering maken? Neem dan contact op via 0314 – 65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.