wildarrangement achterhoek 3
News

Hap & Stap wandeling | 19 maart 2023

?️?Hap & Stap 19 maart 2023??️

De lente komt er weer aan! ? Daarom hebben wij als lokale ondernemers de koppen weer bij elkaar gestoken en de Hap & Stap wandeling weer georganiseerd. De Hap & Stap wandeling staat gepland op 19 maart 2023 en is nu al een succes, want er zijn al veel aanmeldingen. ?‍♀️?

Hoe ziet het eruit????
Er is een mooie wandelroute uitgestippeld die begint bij Brasserie Brût. De wandeling is circa 12 kilometer en de mogelijke starttijd is tussen 11:00 en 13:00 uur.
Bij Brasserie Brût worden de wandelaars ontvangen en kunnen ze eventueel de auto of fiets parkeren. Hier vindt het aanmelden en betalen plaats en ontvangen de wandelaars de stempelkaart. Vervolgens wandelen de wandelaars de uitgestippelde route die langs Brinks Pannekoeken, Montferland, Karels, Il Tonno en als laatste weer eindigt bij Brasserie Brût.
Bij elk restaurant krijgen de wandelaars een gerechtje. We bouwen het menu op van voorgerecht tot aan dessert.??
Tot uiterlijk 16:00 uur kunnen de laatste gerechtjes worden opgehaald. De wandeling eindigt ook weer bij Brasserie Brût.

Als jullie mee willen doen is aanmelden verplicht via deze link: https://table.app/links/SAuJW . Wij werken met een maximum aantal startplekken per kwartier, houd er rekending mee dat het voorkomen dat het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is. ⏰

De kosten voor deze culinaire wandelroute bedragen € 39,50 per persoon (ook geschikt voor kinderen). Speciale wensen of diëten? Geef dit gerust aan in de opmerking van je reservering.
Naast dat er bij elk restaurant een hapje voor jullie klaar staat wordt jullie kennis ook op de proef gesteld. Er zullen verspreid over alle horecazaken 5 vragen gesteld worden. Tussen alle juiste ingeleverde antwoorden worden vijf winnaars getrokken. Voor de winnaars ligt een mooie prijs klaar!??

Zien we jullie zondag 19 maart??️???