Kerst bij Brasserie Brût

Luxe kerstdiner

Het lijkt nog ver weg maar voor jullie het weten is het alweer Kerst! Laat je op beide kerstdagen volledig in de watten leggen door onze bedieningsmedewerk(st)ers en verrassen door ons 5-gangen verrassingsmenu van het keukenteam. Beide dagen zullen wij een middag- en een avondshift draaien. De middagshift heeft een inloop van 13:00 uur tot 14:30 uur en deze middag zal eindigen rond 16:00 uur. De inloop voor de avond start om 17:00 uur. Je kunt genieten van de creativiteit van onze koks in onze mooie winters gedecoreerde zaal om te genieten van het luxe 5-gangen kerstdiner. Tijdens het diner in de avond wordt er livemuziek gespeeld.

De kosten voor dit 5-gangen verassingsmenu bedragen € 49,50 per persoon. Je kunt reserveren door te bellen naar: 0314 – 65 19 41, mailen naar info@ruimzicht.com of direct te reserveren via de website. Voor dieetwensen en/of bijzonderheden kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Reserveren is mogelijk tot en met 21 december.

Brût voor thuis

Naast dat het mogelijk is om Kerst bij Brût te komen vieren, is het net als andere jaren ook weer mogelijk om diverse salades en puddingen bij ons te bestellen. Wegens het succes van het afgelopen jaar hebben wij besloten om ook weer een brûtbox voor thuis samen te stellen. In het bestelformulier zie je de verschillende mogelijkheden. Je kunt bestellen door het bestelformulier in te vullen op onze website of te bellen naar 0314 – 65 19 41