Nieuw terras geopend in Zeddam
News

Nieuw terras geopend in Zeddam

Recentelijk is er een nieuw terras geopend in Zeddam, in de buurt van Doetinchem. Het gaat om het groene terras van Restaurant Ruimzicht en Brasserie Brût. Door de prachtige locatie, het uitgebreide menu en de groene ambiance, belooft ons terras een populaire bestemming te worden voor iedereen die van lekker eten en de natuur houdt.

Het terras biedt onze gasten een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. De groene uitstraling, met veel planten, bomen, een insectenhotel en vogelhuisjes, zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer, perfect voor een gezellige lunch met vrienden, een romantisch diner bij zonsondergang of gewoon een drankje in een van onze zitjes.

Ons nieuwe groene terras is een ideale bestemming voor zowel hotelgasten als lokale gasten. We zijn niet alleen een eetgelegenheid, maar ook een ontmoetingsplaats voor mensen die graag samenkomen en de schoonheid van de natuur willen ervaren. Het terras is ook huisdiervriendelijk, dus na een wandeling door het Bergherbos is zelfs je viervoetige vriend welkom om van de groene omgeving te genieten.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige plek om te genieten van borrels, lunches en diners in een groene omgeving, breng dan zeker een bezoek aan ons (ver)nieuwde terras. Ons terras is gevestigd voor Hotel Ruimzicht in Zeddam, in de buurt van Doetinchem. Het terras is nu geopend, onze medewerkers kunnen niet wachten om jullie te ontvangen.

Zien wij jullie snel? Reserveer hier vast je tafeltje.