News

Nieuwe menukaart winter 2024

De winter is in volle gang, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe menukaart in onze brasserie! nieuwe menukaart.

Direct reserveren? Klik hier.

Om jouw avond in ons restaurant goed te beginnen is natuurlijk onze huisgebakken broodbol áltijd een aanrader. Heb jij al eens de paarse peen geproefd met paprika, brioche broodje en eidooier. Niet? Dan is dit jouw kans.

Wij hebben ook weer overheerlijke hoofdgerechten toegevoegd aan onze menukaart zoals, de tournedos met truffelaardappel en jus van paddenstoelen. Of ga jij liever voor de veilige optie? Onze overheerlijke spareribs, deze zijn te bestellen met een zoete of een pittige marinade. Ook is onze gróte favoriet, de Brût burger, natuurlijk niet te missen op onze nieuwe menukaart. Een heerlijk broodje met pulled chicken en bacon. Benieuwd hoe deze gerechten smaken of welke gerechten er nog meer te vinden zijn op onze menukaart, reserveer dan snel jouw tafeltje!

Een dessert kan natuurlijk niet ontbreken bij jouw avond in onze brasserie. Het dessert ‘witte chocolade’, met bros, zwarte bes, sereh, citroen en tijm is onze persoonlijke favoriet. Laat jij jou liever verrassen? Kies dan voor het dessert van de dag, dit is iedere dag een wisselend dessert, gekozen door één van onze chef-koks.

Geen keuze kunnen maken van onze menukaart? Laat je dan verrassen met ons dagelijks wisselend Brûtmenu. Deze bestaat uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en een dessert. Écht een aanrader.

Krijg jij al zin om al het lekker van de nieuwe menukaart uit te proberen? Reserveer dan snel jouw tafeltje!

Ga jij liever voor een lunch in ons restaurant? Reserveer dan hier een tafel.