News

Nieuwe menukaart

Nieuwe menukaart

Onze koks zijn weer bezig geweest met experimenteren voor nieuwe gerechten en vonden het weer tijd is voor een nieuwe menukaart in onze brasserie! nieuwe menukaart.

Direct reserveren? Klik hier.

Om jouw avond goed te beginnen is natuurlijk onze huisgebakken broodbol altijd een aanrader! We hebben wat nieuwe gerechten zoals de heerlijke geitenkaas met vijgen, biet, ui en walnoot. Ook hebben we gerookte forelfilet op onze kaart staan en zo komt deze met bulgur salade, haring kaviaar en limoenmayonaise.

Daarnaast hebben we veel nieuwe hoofdgerechten op onze kaart. We hebben een heerlijke ravioli met spinazi, ricotta, ratatouille en Parmezaanse kaas. Op onze kaart staat nu ook een tournedos met jus van eekhoorntjes brood, als dat niet lekker klinkt weten wij het ook niet meer. Ook is onze curry weer te vinden op onze kaart. Hierin zijn verschillende groentes gecombineerd met abrikoos, sereh en kokos. Bij deze curry komt naanbrood en de curry is volledig vegetarisch. Kom jij snel een van deze nieuwe gerechten proeven?  

We hebben ook nieuwe desserts op onze kaart zoals de sticky toffee pudding Dit is een zoet dessert met Caramel, pinda, koffie en vanille. Als je van heerlijke desserts houdt is dit zoete nagerecht echt onweerstaanbaar. Je kunt op onze kaart nu ook een overheerlijke chocoladetaart vinden, deze komt met bramen en cassis ijs.   

Geen keuze kunnen maken van onze nieuwe kaart? Laat je dan verrassen met ons dagelijks wisselend Brûtmenu. Deze bestaat uit een voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en een dessert. Echt een aanrader!

Krijg jij al zin om al het lekkers van de nieuwe kaart uit te proberen? Reserveer dan snel jouw tafeltje!


Tot slot is onze lunchkaart ook vernieuwd! Bekijk onze nieuwe lunchkaart hier. Reserveer dan hier een tafel.