wildarrangement achterhoek
News

Wildavond in de Achterhoek 27 november 2022

Wild eten

Het is weer herfst. Dat betekent dat het weer tijd is voor een heerlijke avond wild eten. De wildavond die gepland staat op 26 november is inmiddels vol. Wegens het succes voor onze eerste wildavond op zaterdag 26 november, hebben we besloten om een tweede wildavond te organiseren op zondag 27 november.

De Wildavond

Wat kan je verwachten van de wildavond van Brasserie Brût? Op zondag 27 november ben je vanaf 16:30 uur van harte welkom in onze Brasserie in Zeddam. Om 17:00 uur zullen we starten met een amuse. Daarna zullen Tom en zijn team een heerlijk 5-gangendiner voor je bereiden. Uiteraard staan onze bedieningmedewerk(st)ers voor je klaar om heerlijke bijpassende wijnen te schenken. Ben je meer fan van een bockbiertje? Deze kan je ook bestellen! Bekijk hier ook het Wildarrangement inclusief overnachting.

De prijs van deze heerlijke wildavond bedraagt € 47,50 per persoon. De prijs is inclusief een amuse en het 5-gangenwilddiner.

Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn en wil jij dit wildseizoen nog uiteten? Reserveer dan snel een tafel. We zien je graag bij onze wildavond op 27 november!

Reserveren voor de wildavond