wildarrangement achterhoek
News

Wildavond in de Achterhoek 24, 25 en 26 november 2023

Wild eten

Voor je het weet is het weer herfst. Dat betekent dat het weer tijd is voor een heerlijke avond wild eten. Wegens het succes van afgelopen jaar hebben we besloten om dit jaar niet één, niet twee maar maarliefst drie wildavonden te organiseren. De wildavonden vinden dit jaar plaats op: vrijdag 24 november, zaterdag 25 november en zondag 26 november 2023.

De Wildavond

Wat kan je verwachten van de wildavond van Brasserie Brût? Je bent vanaf 17:30 uur van harte welkom in onze Brasserie in Zeddam. Om 18:00 uur zullen we starten met een amuse. Daarna zullen Tom en zijn team een heerlijk 5-gangendiner voor je bereiden. Uiteraard staan onze bedieningmedewerk(st)ers voor je klaar om heerlijke bijpassende wijnen te schenken. Ben je meer fan van een bockbiertje? Deze kan je ook bestellen!

Bekijk hier ook het Wildarrangement inclusief overnachting.

De prijs van deze heerlijke wildavond bedraagt € 52,50 per persoon. De prijs is inclusief een amuse en het 5-gangenwilddiner.

Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn en wil jij dit wildseizoen nog uiteten? Reserveer dan snel een tafel. We zien je graag bij onze wildavond op 24, 25 of 26 november!

Reserveren voor de wildavond