Paasdagen

Pasen
De Paasdagen komen er weer aan en daarom heeft ons keukenteam weer iets lekkers samengesteld. Omdat we op dit moment nog niet met zekerheid kunnen zeggen wat de mogelijkheden zijn rondom de paasdagen, hebben we in ieder geval twee heerlijke opties bedacht voor thuis!

Brunch
Pasen zou niet compleet zijn, zonder een overheerlijke paasbrunch om de dag(en) mee te starten na het uitslapen. Krijg jij ook al trek? Wij ook! Het leuke is: je kunt hem ook bij iemand anders laten bezorgen; als verrassing. Dan doen wij er een leuk kaartje bij namens jou, met een speciale boodschap erop. We denken dat er genoeg mensen zijn die die extra glimlach op het gezicht goed kunnen gebruiken (en het lekkere eten natuurlijk ook!)

Wat zit er in onze heerlijke paasbrunch:

Paasbox
Past een diner met de Paasdagen beter bij jullie? Ook dan hebben wij iets leuks bedacht. Alle ingrediënten voor een heerlijk diner in een box! Het enige wat nog even gedaan moet worden is het opwarmen van de hoofdgerechten, appeltje eitje dus!  Dit heerlijke drie-gangen menu kost € 35,- per persoon.

Alle gerechten worden geserveerd met groene asperges en een gratin taartje
Met de paasdagen zijn er ook nog andere gerechten te bestellen zoals een mooi opgemaakte salade of puddingen. De paasgerechten vind je op het bestelformulier onder het kopje Pasen. 🐣 https://www.ruimzicht.com/catering/afhaal-bezorgen/

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!
📞 0314 – 651941
💻 info@ruimzicht.com

Ga terug

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.