Nieuwe maatregelen

Maandag 15 december hebben wij allemaal om 19:00 uur naar de persconferentie gekeken en dat was even slikken. De afgelopen maanden hebben wij ondanks de maatregelen toch veel gasten op een veiliger manier laten genieten van een fijn verblijf in ons hotel. Ook keken wij met ons team enorm uit naar de feestdagen, dit is toch ieder jaar weer een bijzonder periode. Samen met onze gasten maken wij er die dagen een feestje van. Dit jaar is dit helaas niet mogelijk. De nieuwe maatregelen zijn nodig om met elkaar het virus onder controle te krijgen en daarin nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dit betekent dat onze Brasserie Brût is gesloten en gasten dus geen gebruik kunnen maken van eet- drinkmogelijkheden in het hotel.

Ons hotel is wel geopend voor overnachtingen. Wij hebben een afhaal mogelijkheid gecreëerd voor onze gasten dus eten is tijdens het verblijf wel mogelijk. Echter is het alleen toegestaan om op de hotelkamer te genieten van het diner of ontbijt.  Het is dus helaas niet mogelijk om gebruik te maken van roomservice. Wij denken graag in mogelijkheden, mocht u na het lezen van dit bericht nog vragen hebben, laat het ons weten.

Tot slot, wij blijven voorlopig op deze manier geopend maar hebben wel besloten om op 24, 25 ,26 en 31 december het hotel voor gasten te sluiten. Daarnaast zijn er ook op 1 januari geen kamers te reserveren. Wel zijn wij nog steeds zeven dagen per week geopend voor afhalen en bezorgen. En natuurlijk ook op bovengenoemde feestdagen.

Namens heel team Ruimzicht en Brasserie Brût, alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar. Wij hopen op een gezond maar vooral beter volgend jaar. Op naar 2021!

Ga terug

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.