Valentijn

Verras jouw Valentijn met een romantisch diner! 

 

VALENTIJN

Wel of geen Valentijn vieren? 

Wel of geen Valentijn vieren is wellicht een herkenbare vraag. Toch is dit hèt moment om je geheime liefde te onthullen of het moment om samen met je lover, de liefde te vieren. Ieder jaar is het weer lastig om iets leuks te verzinnen. Wil jij dit jaar eens echt uitpakken en je meest romantische kant laten zien? Dan hebben wij iets wat je daar goed bij kan helpen!

Romantisch diner 

Op 13 en 14 februari kun je een romantisch 4-gangen diner voor thuis bestellen. Onze koks doen alle voorbereidingen en dat blijft natuurlijk ons geheimpje! De menu-box bevat alle ingrediënten voor een romantisch diner. De soep warm je thuis nog even op en het hoofdgerecht mag nog even in de pan, zo ben jij de echte kok van dit diner.

Stel je voor…..
een heerlijk diner met een goed glas wijn, aan een mooi gedekte tafel met romantisch kaarslicht en jullie favoriete love-song op de achtergrond. Dat klinkt toch als de perfecte avond, gegarandeerd dat je hier punten mee scoort.

Bestel de menubox in ons bestelmenu onder het kopje Valentijn 

Romantisch diner laten bezorgen?

Jouw diner thuis laten bezorgen? Wij bezorgen in de volgende plaatsen: Zeddam, Doetinchem, Braamt, Kilder, Netterden, Azewijn, ‘s-Heerenberg, Lengel, Beek, Wehl, Ulft, Etten, Stokkum, Didam, Gaanderen en Terborg. De bezorgkosten voor bestellingen buiten Zeddam bedragen €3,50.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

 

Ga terug

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.