Kasteelovernachting Nederland

Vorstelijk overnachten in de torensuites van Kasteel Huis Bergh?

Heb je altijd al eens vorstelijk willen overnachten? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Lees hier over een unieke kasteelovernachting in Nederland.

Aan de rand van het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland ligt één van de grootste kastelen van Nederland: Kasteel Huis Bergh. Het kasteel is gebouwd in de 13e eeuw. Sinds 2008 zijn er twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht ingericht als luxueuze suites. Hotel Restaurant Ruimzicht heeft een exclusieve samenwerking met Kasteel Huis Bergh.

kasteelovernachting-nederland

Sfeer van de middeleeuwen

Het dorpje ’s-Heerenberg is middeleeuws met oude straatjes omringd door de heuvels en bossen. Er is een gezellig centrum met leuke restaurants, cafés en terrasjes.

Kasteel Café Heeren Dubbel

Strijk neer op het terras van Heeren Dubbel. Het Kasteel Café is gevestigd in het oude Koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh en overdag geopend. Geniet van een kop koffie met gebak een heerlijke lunch of een gezellige high tea.

overnachten-in-kasteel

Natuur en cultuur

Kasteel Huis Bergh ligt in de prachtige gemeente Montferland en dichtbij het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap dat zich bijzonder goed leent voor tochten per fiets of te voet. In de directe omgeving van het kasteel bevindt zich ‘De Plantage’ (een 18e-eeuws parkbos), de munt van het kasteel (15e eeuw) en de kerk waarvan het oudste deel uit de 13e eeuw dateert. De korenmolen in Zeddam is de oudste molen van Nederland en werkt nog steeds. Ook de molen behoorde tot het bezit van Kasteel Huis Bergh.

Overnachting in de torensuite

De torens zijn ingericht voor gasten om in te overnachten. De torenkamer heeft een trap naar de ingang. Bij binnenkomst kun je nog een etage hoger waar de woonkamer zich bevindt. Op deze etage is een kleine keuken met minibar, een eettafel en een zithoek met bank en televisie te vinden. Alles is aanwezig voor een ontspannen verblijf.

De luxe slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, grote kast, een zitje en aan de achterzijde een mooie badkamer.

Beide luxe suites hebben een eigen zonneterras in de buurt van de toren. Je kunt hier perfect genieten van de rust en het uitzicht op het kasteel en het parkbos ‘De Plantage’

torensuite-huis-bergh

Ontbijt op bed

Vanuit Hotel Ruimzicht in Zeddam verzorgen wij een uitgebreid ontbijt welke wordt bezorgd in een picknickmand. De gewenste ontbijttijd kan bij incheck door worden gegeven, wij zullen het ontbijt de volgende dag op dit tijdstip bij je bezorgen. In de picknickmand kun je onder andere diverse broodsoorten, yoghurt, hartig en zoet beleg, een gekookt ei en fruit vinden.

Kasteel Arrangementen

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Denk dan aan een cadeau voucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. De cadeau voucher kunnen wij naar wens samenstellen en voorzien van een persoonlijke tekst. Bekijk hier de verschillende arrangementen voor een kasteelovernachting in Nederland.

De tarieven van een overnachting verschillen per torensuite, per week en weekenddag. Bekijk hier de prijzen. Wil je een overnachting reserveren in een van onze torens?

Reserveer hier een torensuite.

 

 

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.