Heeren Dubbel

2285-Medium

Hotel Restaurant Ruimzicht heeft een exclusieve samenwerking met Kasteel Huis Bergh. Dit fraaie slot is gevestigd in de Gelderse stad ‘s-Heerenberg, zo’n 10 minuten rijden vanaf Zeddam. Het oude stadscentrum met onder andere de omwalling en de Plantage, een parkbos ten westen van Huis Bergh, trekken veel toeristen. ’s-Heerenberg heeft sinds 1379 stadsrechten en kent zo’n 8.000 inwoners.

In het voormalig Koetshuis op de voorburcht van het Kasteel bevindt zich Kasteel Café Heeren Dubbel. Ruimzicht verzorgt de exploitatie van deze prachtige locatie.

Vorstelijke gastvrijheid

In het Kasteel Café kunt u genieten van heerlijke seizoensgerichte gerechten. De keukenbrigade geeft aan de klassieke Franse keuken een geheel eigentijdse invulling. Op het heerlijke terras heeft u een vorstelijk uitzicht op het Middeleeuwse kasteel.
Heeren Dubbel beschikt over sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor het houden van diners, lunches, bruiloften, feesten & partijen, recepties, vergaderingen en workshops.

Openingstijden

Het Kasteel Café is geopend tijdens de openstelling van het kasteel van 10.30 tot 17.00 uur. Behalve op zaterdag dan opent het Kasteel Café om 12.00 uur. Voor feesten & partijen en zakelijke bijeenkomsten is Heeren Dubbel het gehele jaar geopend.

Luxueus overnachten

Twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van het kasteel zijn omgebouwd tot luxe hotel suites. Een overnachting op Kasteel Huis Bergh zult u nooit meer vergeten. Wanneer u ontwaakt, lijkt het of u in een sprookje leeft. Lees meer over de torensuites.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 –  67 50 90 of mail naar info@heerendubbel.nl

Kasteel Café Heeren Dubbel
Hof van Bergh 8
7041 AC ‘s-Heerenberg

T: 0314 – 67 50 90
E: info@heerendubbel.nl
I: www.heerendubbel.nl

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.