Oad

IMG_2865_aangepast (2)

Sinds april 2014 zijn wij voor Touroperator Oad het vertrek- en wisselpunt voor haar meerdaagse busreizen geworden. Dit houdt in dat Oad-gasten op een aantal momenten per week bij ons op- of overstappen voor een busreis.

Wisseldagen

In de zomermaanden mei t/m september komen Oad-gasten en chauffeurs op maandag, donderdag en zaterdag in de ochtend koffie drinken. Op woensdag, vrijdag en zaterdag komen de gasten bij ons een maaltijd nuttigen. De overstapmomenten voor de winterreizen vinden op vrijdag en zaterdag plaats. De buschauffeurs parkeren de bussen achter op het parkeerterrein. Dit gedeelte is afgesloten met een slagboom.

Informatie voor de Oad-gast

Overnachten

Wanneer u goed uitgerust op reis wilt, is het mogelijk om bij ons een voorovernachting te boeken. U overnacht in onze Classic of Comfort hotelkamer. Alle kamers zijn voorzien van gratis, draadloos internet. Voor informatie over de speciale Oad tarieven kunt u contact opnemen met onze medewerkers bij de receptie op telnr. 0314 – 65 19 41 of via mail info@ruimzicht.com.

Parkeren

Wanneer u in ons hotel overnacht, kunt u de auto kosteloos op ons terrein parkeren in de periode dat u op reis bent. Voor Oad-gasten die niet bij ons overnachten hebben we eenbeperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De kosten bedragen EUR 15,00 per auto.

Dineren

We beschikken over een eigen restaurant met een internationale keuken. Zo hoeft u op de avond van vertrek niet te koken. Bekijk alvast de menukaart online om wat inspiratie op te doen. De vakantie is begonnen!

Reserveren

Wilt u meer informatie of een overnachting reserveren? Neem dan contact op via 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.