Restaurant in Zeddam

In ons restaurant heeft u de keuze uit excellente gerechten van ons à la carte menu, elke dag van 11:00 tot 20:30. U kunt gerechten bestellen tot en met 20:30. Ons menu biedt een uitgebreide variatie in vlees, vis en vegetarische gerechten. Volgt u een speciaal dieet? Laat het ons weten en we stellen een speciaal menu voor u samen.

Restaurantbonnen

We accepteren Hema Restaurant cadeaubonnen, de Gift for 2 Restaurant Card en de Giftforyou Table for Two card.

Lunch

Onze lunchkaart wordt gekarakteriseerd door een variatie aan kleine gerechten: van soep tot belegde baguettes en gezonde salades. Lunch wordt geserveerd in de lounge en als het weer het toelaat dan kunt u plaatsnemen op het zonnige terras.

Aperitief

Na het diner bent u van harte welkom om een kopje koffie of thee te drinken in onze hotelbar. De bar is open van 10:00 tot en 24:00 en bevindt zich naar het restaurant.

Breakfast

Hotelgasten kunnen gebruik maken van het ontbijt in onze rustgevende omgeving. Het ontbijtbuffet is geopend van 06:30 tot en met 10:00. Na overleg is het mogelijk om vroeger te ontbijten.

Meer informatie

Als u vragen heeft over het restaurant of het menu neem dan contact met ons op via: email  info@ruimzicht.nl, tel 0314-651941 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.