Vergaderen op een prachtige locatie in de Achterhoek

Terras Hotel Ruimzicht Zeddam
Vergaderlocatie in Gelderland

Natuurlijke omgeving

Ben je opzoek naar een vergaderlocatie in Gelderland? Dan ben je bij Hotel Restaurant Ruimzicht aan het juiste adres. In het rustig gelegen Zeddam in de Achterhoek vind je ons goed bereikbare hotel vlak aan de bosrand en op slechts 8 kilometer afstand van Doetinchem.

Doordat wij dicht aan de bosrand liggen, zijn wij de ideale locatie om je vergadering te combineren met de natuur. Tussen de vergadering door kun je even heerlijk tot rust komen in de bossen. Vanaf onze parkeerplaats loop je bijna direct het bos in.

Bij de receptie zijn diverse wandelroutes verkrijgbaar. De door onszelf uitgezette routes variëren van 5 tot 10 kilometer. Liever een langere route? Dat is ook zeker mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden. Door je vergadering te combineren met een wandeling kun je halverwege de dag je hoofd leeg maken en weer fris en opgeladen beginnen aan deel 2 van de vergadering of brainstormsessie.

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen met veel mogelijkheden. Wil je een hele dag vergaderen of zelfs 2 dagen? Bekijk dan onze vergaderarrangementen en wie weet mogen wij jullie binnenkort verwelkomen! Hotel Ruimzicht bevindt zich op de Kilderseweg 19 in Zeddam.

Bekijk de brochure