Meerdaagse vergadering met overnachting

hotel in de achterhoek
2-daags vergaderarrangement

Meerdaagse vergadering boeken?

Ben je op zoek naar inspirerende vergaderarrangementen op een prachtige locatie in de Achterhoek? Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam biedt de ideale setting voor een succesvolle vergadering in een adembenemende omgeving. Het hotel is gelegen aan de bosrand, binnen 5 minuten sta je midden in de natuur. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een vergadering in de omgeving van bossen.

Door onze multifunctionele zalen kun jij voor zowel een vergadering met een grote groep, als een kleinschalige vergadering bij Ruimzicht terecht. Je kunt hierbij zelf een 2-daags vergaderarrangement samenstellen die helemaal voldoet aan jou wensen. Wij passen ons graag aan jouw programma aan. Hieronder beschrijven wij hoe een meerdaags vergaderarrangement er bijvoorbeeld uit kan zien.

Bekijk de brochure

Wat houdt het 2-daagse vergaderarrangement in?

De eerste dag

Wanneer je het 2-daags vergaderarrangement boekt, beschik je op dag 1 zolang als je wenst over een plenaire zaalruimte. Bij aankomst staat er koffie en thee van onze lokale koffieleverancier Hesselink klaar. Indien gewenst kan hier ook een zoete (lokale) lekkernij bij geserveerd worden.

Vervolgens start jullie programma. Om 10.30 uur zal er verse koffie en thee in de zaal gezet worden. Om 12.30 uur worden jullie verwacht in ons restaurant voor een heerlijke lokale lunch. Hierbij kan gekozen worden uit ons lunchaanbod welke je hieronder kunt vinden.

Na de lunch is het tijd om een frisse neus te halen, de natuur van het Montferland ontdekken, het bos in. Met een beetje geluk spotten jullie hier misschien wel een ree of een vos! Bij terugkomst staat de zaal klaar voor het middagprogramma. Alles is weer aangevuld.

Om 15.30 uur is het tijd voor een korte break, indien gewenst met een frisdrankje en een snack aan de bar, kunnen jullie je opladen voor het laatste deel van de dag. In de tussentijd zorgen wij dat de tafel mooi wordt aangekleed voor het diner. Hier kan om 18:30 uur plaatsgenomen worden voor een 3-gangen menu in het restaurant “Brasserie Brût”. Met keuze tussen vlees, vis en vegetarisch is er voor ieder wat wils!

Zijn er daarnaast speciale wensen of volgt er iemand een speciaal dieet? Geef dit gerust aan, dan passen wij het menu hierop aan. Als afsluiter van het diner is de bar tot 23.30 uur geopend voor een lekkere digestief. Na de eerste dag is het tijd om uit te rusten. Jullie verblijven een nacht in een comfort 1-persoonskamer.

De tweede dag

Na een goede nachtrust is het tijd voor dag twee. Vanaf 6.30 – 10.00 uur staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Wanneer jullie het ontbijt op hebben staat de zaal klaar met koffie en thee voor het dagprogramma. Om 12.30 uur worden jullie in ons restaurant verwacht voor de lunch.

Na de lunch raden wij aan om de highlight van de omgeving te bezoeken, de uitkijktoren! Deze bevind zich in het bos in Stokkum, op nog geen 5 kilometer van ons hotel vandaan. Hier kun je lopends of per fiets naar toe. Geniet van het prachtige uitzicht, de inspanning ernaartoe wordt zeker beloond!

Wanneer jullie zijn opgeladen door de natuur kan het laatste programmaonderdeel van start gaan. Als booster zorgen wij tussendoor voor een hapje en een drankje in de zaal. De zaal is tot 17.00 uur beschikbaar.

Dit is een voorbeeldprogramma, indien gewenst kan hier van afgeweken worden met andere activiteiten. Stel middels onze vergaderbrochure je eigen 2-daagse samen! Bekijk de brochure hier.

Liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!