Receptie medewerk(st)er met vaste uren

Wie zijn wij?  

Hotel Ruimzicht in Zeddam startte in 1950 als klein pension. De familie Geerdink verhuurde in het hoogseizoen de kamers van de kinderen en de kinderen sliepen dan in de schuur. Daar bleef het echter niet bij want de familie bleef ondernemen en het pension groeide uit tot een hotel. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam in het hotel. Een hotel met een mooi verhaal dus. Ruimzicht is tegenwoordig een middelgroot hotel met 49 kamers. Ruimzicht richt zich op een brede doelgroep. Zowel zakelijke als leisure gasten weten ons te vinden. De bosrijke omgeving trekt sportieve gasten vanuit het hele land. Voor wandelaars en fietsers is onze locatie dan ook erg in trek. En ook mountainbikers weten ons steeds vaker te vinden. Voor de zakelijke gast is Ruimzicht een warm thuiskomen na een dag hard werken in de nabije omgeving. Daarnaast kunnen ze ook bij ons terecht voor bijeenkomsten zoals cursussen en trainingen. Ons hotel heeft namelijk 9 verschillende zaalruimtes. Hier kunnen vergaderingen tot 200 personen maar ook feesten en partijen van ca 300 personen terecht. Ruimzicht is ook de opstap en vertrek plek van diverse busreizen. In het hotel vind je tot slot Brasserie Brût, het in 2016 gerenoveerde restaurant. Hier genieten onze hotelgasten maar ook veel lokale gasten van onze uitgebreide à la carte kaart. Op onze kaart vind je lokale producten, maar ook kreeft, oesters en mooie open wijnen.  

Ruimzicht staat voor een persoonlijke gastvrijheid. Het is onze missie om iedere gast te verrassen en het uiterste uit ieder verblijf te halen. Wij streven naar een hoog serviceniveau, waarbij wij voor onze gasten net een stapje verder gaan. Ruimzicht is een warm familiebedrijf met ongeveer 35 gedreven collega’s. Ruimzicht is door de jaren heen steeds blijven ondernemen en groeien. Ook voor de toekomst zijn er nog veel mooie plannen, hier kun jij onderdeel van zijn!  

Wie zoeken wij?  

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons receptieteam. Onze receptie is het eerste wat de gast ziet bij binnenkomst. Een eerste indruk is zeer belangrijk en daarom zoeken wij iemand die ons kan helpen het verblijf van de gast vanaf de eerste seconden fantastisch te maken. Jij maakt er een sport van om vaste gasten te herkennen en speciale wensen te onthouden. Je maakt graag een praatje met gasten en bent benieuwd naar de reden van het bezoek aan ons hotel. Je weet veel van de omgeving en helpt gasten bij het invullen van een dag in ons mooie Montferland. Ook ben jij commutatief sterk en weet de juiste vragen te stellen aan de telefoon. Jij bent namelijk de eerste vriendelijke stem die potentiele nieuwe gasten horen.  

Naast fysieke gastvrijheid ben jij ook verantwoordelijk voor de online gastvrijheid door middel van de mail, chat en onze website.  
 

Naast de standaard receptietaken vinden wij het belangrijk om te kijken welke interesses jij nog meer hebt. Het receptieteam werkt nauw samen met de afdeling marketing/sales/communicatie/administratie. Samen kijken we welke extra taken jij graag op zou willen pakken, hierbij vinden wij het belangrijk om jouw uitdaging te bieden binnen jouw interesses. Denk hierbij aan, het helpen bij het schrijven van nieuwsbrieven, ondersteuning van de administratie, constant optimaliseren van ons reserveringssysteem Mews, nieuwe arrangementen ontdekken, verbeteren van werkprocessen achter de receptie of wie weet het opzetten van social media champagnes.  

Wij kijken nu al uit naar de samenwerking met iemand die van aanpakken weet en alles rondom de receptie eigen maakt binnen de missie en visie van ons hotel. Wij hopen snel een keertje samen koffie te kunnen drinken om te kijken wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging en wat daarin voor jou belangrijk is! 

Als receptie medewerk(st)er bij Hotel Ruimzicht: 

 • zie je toe op de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en de opvang en afhandeling van vragen/klachten van gasten  
 • werk je zelf mee in de uitvoering van de werkzaamheden  
 • Werk je o.a. met systemen als: Mews, Twinfielfd, Countler en WordPress  
 • Is de receptie jouw domein en mag je hier alles regelen  
 • werk je 24 tot 38 uur per week en heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd  
 • heb je minimaal MBO-4 denkniveau  
 • beheers je de Nederlandse taal goed en heb je voldoende kennis van de Engelse en Duitse taal.  
 • in overleg wordt gekeken welke werktijden en diensten voor deze functie het meest passend zijn!  

Wij bieden onze receptie medewerk(st)er: 

 • een uitdagende baan met veel afwisseling en ruimte voor veel eigen inbreng  
 • de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling  
 • een goed salaris die past bij jouw leeftijd en ervaring  
 • een jong en gedreven team  
 • voldoende tijd om naast de standaard receptie taken ook andere taken uit te voeren die jouw uitdagen en jouw interesse hebben.  

Enthousiast geworden?  

Zie jij jezelf al helemaal als onze nieuwe collega? Laten we dan snel koffie drinken! 

Stuur jouw CV en motivatie naar info@ruimzicht.com of bel naar: 0314-651941 

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.