Bridgen

Bridgen-Ruimzicht-e1402663719157-489x230

Hotel Restaurant Ruimzicht is al ruim 35 jaar een begrip in de bridgewereld. Door onze goede service, gemoedelijke sfeer en prachtige ligging komen de gasten hier graag bridgen.

Bridgen in het groen

Ruimzicht is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een heerlijk stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al wandelend en fietsend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen.

Gezelligheid

Een heerlijke nachtrust, vervolgens een uitgebreid ontbijt, de dag invullen zoals u zelf wenst en ‘s avonds genieten van een heerlijk diner. En misschien na het bridgen een afzakkertje in onze sfeervolle bar? Kortom: Hotel Restaurant Ruimzicht… een gezellig hotel voor een geweldig verblijf!

Beperkt aantal plaatsen

Speciaal voor onze bridgers hebben we een aantal 4-daagse en 5-daagse arrangementen samengesteld. De arrangementen zijn inclusief een welkomstdrankje, dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet, 3-gangen diner, koffie of thee bij start van de drive in de bridgezaal en hapjes tijdens de drive. Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bekijk hier onze Bridge Arrangementen.

Bridgeclub

Wilt u met uw bridgeclub een weekend komen bridgen? Dat is mogelijk. Laat ons weten wanneer u wilt komen en met hoeveel personen, dan maken wij een passende offerte.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bridgemogelijkheden of wilt u een bridgezaal reserveren? Neem dan contact op via telefoonnummer 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.