Zakelijk

9_web

Voor iedere zakelijke bijeenkomst biedt Ruimzicht een passende vergaderlocatie. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van meerdaagse cursussen en trainingen. Door de gemoedelijke en huislijke sfeer voelen (internationale) zakengasten uit alle windstreken zich prettig bij Ruimzicht. Persoonlijke aandacht is één van onze speerpunten.

Bosrijke omgeving

Het hotel beschikt over zeven multifunctionele vergaderzalen en een bibliotheek. Voor grote bijeenkomsten worden meerdere sublocaties ingezet. In de pauze kunt u heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving om nieuwe inspiratie en energie op te doen. We hebben verschillende vergaderarrangementen.

Bekijk hier onze zalen.

Draadloos internet

Ruimzicht beschikt over 49 hotelkamers, een à la carte restaurant en een gezellig hotelbar. In het gehele hotel is gratis, draadloos internet. De zakengast heeft daardoor in de openbare ruimtes toegang tot internet, maar ook op zijn kamer.

Restaurant

Het is voor u of uw zakengast mogelijk om in ons à la carte restaurant te dineren. Onze menukaarten zijn in het Engels en Duits beschikbaar. De à la carte kaart biedt een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Vrijblijvende offerte

Vraag een offerte aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact op via 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.