OR-bijeenkomst

Locatie-ondernemingsraad-e1342091536147-490x229

Vergaderen in een aangename omgeving draagt bij aan een betere teamprestatie. Bij Hotel Restaurant Ruimzicht bent u fysiek verwijderd van uw werkplek en kunt u zich totaal focussen op belangrijke OR-zaken.

Bosrijke omgeving

Wanneer u met de ondernemingsraad een meerdaagse cursus volgt of misschien uw strategie voor de komende jaren wilt vaststellen, is Ruimzicht de geschikte locatie. Het hotel beschikt over 49 comfortabele hotelkamers en een uitgebreide menukaart. Gedurende de pauzes kunt u heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving van Zeddam om nieuwe inspiratie en energie op te doen.

Vergaderarrangement

Ruimzicht heeft verschillende vergaderarrangementen samengesteld. Ook voor uw OR-bijeenkomst zijn deze in te zetten. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. De arrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, ijswater, snoepjes, pepermuntjes en koekjes. Sommigen zijn uitgebreid met lunch, diner of overnachting. Bekijk hier onze zalen.

OR-bijeenkomst op maat

Wilt u het arrangement uitbreiden met een wandeling, fietstocht, workshop Djembée of iets heel anders? Dan is dat mogelijk. Onze medewerkers denken graag met u mee over een sportieve, inspirerende of creatieve vergaderbreak.

Apparatuur

Een beamer, scherm, laptop en flip-over zijn bij Ruimzicht aanwezig. Deze kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Voor gebruik van de geluidsinstallatie rekenen wij geen kosten.
Vraag een offerte aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie of zaalruimte reserveren? Neem dan contact op via 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.