Overnachten

Door de gemoedelijke en huiselijke sfeer voelen (internationale) zakengasten uit alle windstreken zich prettig bij Ruimzicht. Persoonlijke aandacht is één van onze speerpunten.

Draadloos internet

Ruimzicht beschikt over 49 hotelkamers, een à la carte restaurant en een gezellige hotelbar. In het gehele hotel is gratis, draadloos internet. De zakengast heeft daardoor in de openbare ruimtes toegang tot internet, maar ook op zijn kamer.

Restaurant

Het is voor u of uw zakengast mogelijk om in ons à la carte restaurant te dineren. Onze menukaarten zijn in het Engels en Duits beschikbaar. De à la carte kaart biedt een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De keuken is tot 20.30 uur geopend. Tot deze tijd kunt u bestellen.

Ontbijt

Het ontbijtbuffet is van 06.30 tot 10.00 uur. Wenst u eerder te ontbijten, dan is dit mogelijk.

Meerdaagse cursus of training

Voor iedere zakelijke bijeenkomst biedt Ruimzicht een passende vergaderlocatie. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van meerdaagse cursussen en trainingen. Het hotel beschikt over zeven multifunctionele vergaderzalen en een bibliotheek. Voor grote bijeenkomsten worden meerdere sublocaties ingezet. In de pauze kunt u heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving om nieuwe inspiratie en energie op te doen. We hebben verschillende vergaderarrangementen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een overnachting reserveren? Neem dan contact op via 0314 – 65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Komt een zakengast veelvuldig bij ons overnachten, dan maken we speciale prijsafspraken.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.