Training & Cursus

Een training of cursus op locatie maakt de deelnemers letterlijk los van hun bekende patronen en verbetert de onderlinge samenwerking. Met onze zeven multifunctionele zalen en groene ligging bieden wij een sfeervolle en comfortabele accommodatie. Tijdens de pauze kunt u uw hoofd leegmaken met een heerlijke wandeling in de bosrijke omgeving van het hotel.

Vergaderarrangement

Ruimzicht heeft verschillende vergaderarrangementen samengesteld. Ook voor een training of cursus zijn deze in te zetten. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. De arrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, ijswater, snoepjes, pepermuntjes en koekjes. Sommigen zijn uitgebreid met lunch, diner of overnachting.

Arrangement op maat

Wilt u het arrangement uitbreiden met een wandeling, fietstocht, workshop Djembée of iets heel anders? Dan is dat mogelijk. Onze medewerkers denken graag met u mee over een sportieve, inspirerende of creatieve vergaderbreak.

Apparatuur

Een beamer, scherm, laptop en flip-over zijn bij Ruimzicht aanwezig. Deze kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Voor gebruik van de geluidsinstallatie rekenen wij geen kosten.
Vraag een offerte aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie of zaalruimte reserveren? Neem dan contact op via 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.