Vergadering

Voor iedere zakelijke bijeenkomst biedt Ruimzicht een passende vergaderlocatie. Het hotel beschikt over zeven multifunctionele vergaderzalen en een bibliotheek. Voor grote bijeenkomsten worden meerdere sublocaties ingezet. In de pauze kunt u heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving om nieuwe inspiratie en energie op te doen.

Vergaderarrangement

Met onze vergaderarrangementen bent u verzekerd van een zorgeloos verblijf. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. De arrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, ijswater, snoepjes, pepermuntjes en koekjes. Sommigen zijn uitgebreid met lunch, diner of overnachting.

Vergaderen op maat

Wilt u het vergaderarrangement uitbreiden met een wandeling, fietstocht, workshop Djembée of iets heel anders? Dan is dat mogelijk. Onze medewerkers denken graag met u mee over een sportieve, inspirerende of creatieve vergaderbreak.

Apparatuur

Een beamer, scherm, laptop en flip-over zijn bij Ruimzicht aanwezig. Deze kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Voor gebruik van de geluidsinstallatie rekenen wij geen kosten.
Vraag een offerte aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie of zaalruimte reserveren? Neem dan contact op via 0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.