Afhalen en bezorgen

Vanaf maandag 29-11-2021 kan er elke dag (ma t/m zo) vóór 16:00 een bestelling bij ons worden geplaatst. Hoe je dat doet? Via het onderstaande bestelformulier of door ons te bellen op 0314-651941. Jouw bestelling kan diezelfde dag door jou worden opgehaald of door ons worden bezorgd.

Afhalen

Kies je voor ophalen? Geef dan bij het bestellen een tijd door tussen 17:00 en 19:30, dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat. Betalen kan bij het afhalen.

Bezorgen

Kies je voor bezorgen? Dan is het belangrijk dat je buiten Zeddam voor meer dan €20,00 besteld en in één van de volgende plaatsen woont: Zeddam, Braamt, Doetinchem, Ulft, Etten, Terborg, Lengel, ‘s-Heerenberg, Beek, Kilder, Wijnbergen, Loerbeek, Didam, Azewijn, Netterden, Gaanderen, Stokkum en Wehl. Ook de bezorgingen vinden plaats tussen 17:00 en 19:30. Voor bestellingen buiten Zeddam rekenen wij € 3,50 bezorgkosten.

Bijzonderheden?

Woon je in een andere plaats of wil je jouw bestelling aanpassen voor kinderen? Overleg dit dan even met ons, dan gaan we daarmee aan de slag! We hopen dat het zo duidelijk is. Zo niet, stel dan gerust alle vragen door te bellen naar 0314-651941 of een mailtje te sturen naar info@ruimzicht.com. Wij hopen dat jullie de komende tijd heerlijk thuis zullen genieten van de lekkerste gerechten van Brût!

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.