Hotel boeken

Overnachten in de Achterhoek

Hotel boeken voor een sfeervolle overnachting in de Achterhoek? Ruimzicht is een sfeervol hotel in een schitterend stukje Gelderland. Het ligt aan de bosrand van Zeddam. Een unieke locatie om jouw wandel- of fietstochten te starten en er even heerlijk tussenuit te gaan.

Het hotel beschikt onder andere over een À la carte restaurant, hotelbar, terras, luxe ontbijtbuffet en een ruime gratis parkeerplaats. Bekijk de belangrijkste hotelfaciliteiten hieronder.

Hotelfaciliteiten

 • Hotelbar
 • Brasserie Brût – À la carte restaurant
 • Twee grote terrassen
 • Gratis parkeren
 • Luxe ontbijtbuffet
 • Elektrische laadpaal

Extra faciliteiten

 • Was- en strijkservice
 • Fietsverhuur
 • Afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten
 • Kluisjes op hotelkamer
 • Gratis gebruik van WiFi in het gehele hotel

Sfeerimpressie van het hotel

Type hotelkamers

Ruimzicht heeft twee type kamers. De Standaard Kamer is recentelijk gerenoveerd en beschikt over een boxspring en een nieuwe badkamer. De standaardkamer is te reserveren als eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonskamer. Naast de standaard kamer kun je ook kiezen voor de Classic Kamer. De classic kamer is te reserveren als tweepersoonskamer.

Torensuites

Hotel Ruimzicht in Zeddam heeft een exclusieve samenwerking met Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg. Het pittoreske stadje ‘s-Heerenberg ligt op een steenworp afstand van Zeddam.

Twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van het kasteel zijn omgebouwd tot luxe suites. Hotel Ruimzicht verzorgd alle reserveringen wat betreft te torensuites. De torensuite boek je met het culinair arrangement.

Zakelijk overnachten

Wil je zakelijk overnachten in de Achterhoek? Ruimzicht wordt al jarenlang door veel zakelijke gasten gebruikt voor zakelijke overnachtingen. Door de gemoedelijke sfeer, heerlijke keuken en gratis WiFi kun je hier ook voor zakelijke doeleinden uitstekend terecht.

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek word je verzocht om uiterlijk 10.30 uur uit te checken

Nachtsleutel

Wanneer je ’s avonds het hotel verlaat en verwacht later dan 23.30 uur terug te keren, vragen wij je dit te melden bij de receptie. Je ontvangt dan van de medewerker een nachtsleutel.

Huisdieren

Op aanvraag zijn huisdieren welkom in ons hotel. Wij berekenen hiervoor een toeslag van € 7,50 per huisdier per dag. Neem je jouw huisdier mee? Geef dit dan even aan tijdens het boeken.

Ik wil boeken
Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.