Wild eten in de Achterhoek

Wild eten in de Achterhoek? De blaadjes beginnen weer van de bomen te vallen, een nieuw seizoen staat weer voor de deur, de herfst! Wanneer de herfst aanbreekt betekend dat automatisch dat ook het wildseizoen weer van start gaat. Ben jij gek op wild en wil jij graag een keer wild eten in de achterhoek? Dan verwelkomen wij je graag bij Brasserie Brût.

Ons keukenteam is weer volop aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de nieuwe menukaart. Hierop zijn een heel aantal wildgerechten terug te vinden. Onze medewerkers staan te poppelen om de wildgerechten voor je te bereiden en uit te serveren! De bediening voorziet je hierbij graag van bijpassende wijnen. Heb jij al kennis gemaakt met onze wild wijn? Die is zeker aan te raden! Naast de gerechten op de menukaart bieden wij dit jaar ook een dagelijks wisselend 4-gangen wildmenu aan, laat je verrassen!

Direct reserveren?

Reserveer je tafeltje vast hier, neem je vrienden en familie gezellig mee. Houden zij niet van wild eten of zijn zij vegetarisch? Geen probleem op onze menukaart staat genoeg ander lekkers!

Klik hier om direct te reserveren

Wildavond Achterhoek

Kun jij nou helemaal geen genoeg krijgen van het wildseizoen? Dan mag je het event van het jaar niet missen! Wij organiseren jaarlijks een wildavond. Op deze avond word je verwend met een amuse en een 5-gangen wildmenu (indien gewenst met bijpassende wijnen of bieren). Wij kunnen vast verklappen dat wij dit jaar niet 1 wildavond organiseren maar maar liefst 3 avonden op rij. Noteer de datums vast in je agenda, de wildavonden zijn dit jaar op: 24, 25 en 26 november 2023.

Mevr. Tel

5 recensies geschreven

Wildmenu avond. Gezellige sfeer, genoeg en zeer vriendelijk personeel en bovenal heerlijk gegeten. Het menu was zeer verrassend en smaakvol opgediend. Wij komen weer!

Dhr. Roelofs

9 recensies geschreven

We hebben weer volop genoten van een heerlijk wilddiner. Heerlijke gerechten, prima bediening, meer dan goede prijs-kwaliteit. Volgend jaar zijn we er weer!

Mevr. Bergevoet

10 recensies geschreven

Wij hebben genoten van een geweldig diner op de wildavond. Zowel qua smaak als presentatie hebben de kok(s) en zijn keukenbrigade een geweldige prestatie geleverd. Daarnaast ook een compliment voor het bedienende personeel. Het enthousiasme dat zij uitstraalden zorgde voor een geweldige sfeer. Samen met de mooie en sfeervolle aankleding van de ruimtes leverde het een avond van topkwaliteit op. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Dus indien jullie het volgend jaar weer organiseren, zijn wij zeker van de partij!!!!

Mevr. Westerbroek

7 recensies geschreven

Heerlijk wildmenu gegeten met bijpassend wijnarrangement. Prachtig geserveerd, door zeer attente en enthousiaste bediening. Fantastisch en bijzonder avondje uit.