Wild eten in de Achterhoek

Wild eten in de Achterhoek? De blaadjes beginnen weer van de bomen te vallen, een nieuw seizoen staat weer voor de deur, de herfst! Wanneer de herfst aanbreekt betekend dat automatisch dat ook het wildseizoen weer van start gaat. Ben jij gek op wild en wil jij graag een keer wild eten in de achterhoek? Dan verwelkomen wij je graag bij Brasserie Brût.

Ons keukenteam is weer volop aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de nieuwe menukaart. Hierop zijn een heel aantal wildgerechten terug te vinden. Onze medewerkers staan te poppelen om de wildgerechten voor je te bereiden en uit te serveren! De bediening voorziet je hierbij graag van bijpassende wijnen. Heb jij al kennis gemaakt met onze wild wijn? Die is zeker aan te raden! Naast de gerechten op de menukaart bieden wij dit jaar ook een dagelijks wisselend 4-gangen wildmenu aan, laat je verrassen!

Direct reserveren?

Reserveer je tafeltje vast hier, neem je vrienden en familie gezellig mee. Houden zij niet van wild eten of zijn zij vegetarisch? Geen probleem op onze menukaart staat genoeg ander lekkers!

Klik hier om direct te reserveren

Wildavond Achterhoek

Kun jij nou helemaal geen genoeg krijgen van het wildseizoen? Dan mag je het event van het jaar niet missen! Wij organiseren jaarlijks een wildavond. Op deze avond word je verwend met een amuse en een 5-gangen wildmenu (indien gewenst met bijpassende wijnen of bieren). Wij kunnen vast verklappen dat wij dit jaar niet 1 wildavond organiseren maar maar liefst 3 avonden op rij. Noteer de datums vast in je agenda, de wildavonden zijn dit jaar op: 24, 25 en 26 november 2023.

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.