Over ons

Over ons

Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam startte in 1950 als klein pension. De familie Geerdink verhuurde in het hoogseizoen de kamers van de kinderen en de kinderen sliepen dan in de schuur. Daar bleef het echter niet bij want de familie bleef ondernemen en het pension groeide uit tot een hotel. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam in het hotel. Een hotel met een mooi verhaal dus. Ruimzicht is tegenwoordig een middelgroot hotel met 49 kamers.

Hotel Restaurant Ruimzicht is in trek bij veel verschillende soorten gasten. Zowel zakelijke als leisure gasten weten ons te vinden. De bosrijke omgeving trekt sportieve gasten vanuit het hele land. Voor wandelaars en fietsers is onze locatie dan ook erg in trek. En ook mountainbikers weten ons steeds vaker te vinden. Voor de zakelijke gast is Hotel Restaurant Ruimzicht een warm thuiskomen na een dag hard werken in de nabije omgeving.

over ons
Over ons – Hotel Restaurant Ruimzicht

Daarnaast kunnen zakelijke gasten bij ons terecht voor bijeenkomsten zoals cursussen en trainingen. Het hotel heeft namelijk 9 verschillende zaalruimtes. Hier kunnen vergaderingen tot 200 personen gehouden worden. In deze zalen worden ook feesten en partijen gehouden tot circa 300 personen.

Brasserie Brût

Het restaurant van Ruimzicht heet Brasserie Brût. Het restaurant is in 2016 gerenoveerde restaurant. Hier genieten dagelijks zowel hotelgasten alsook veel lokale gasten van onze uitgebreide à la carte kaart. Op de meukaart vind je altijd verschillende gerechten, die gemaakt zijn van lokale producten.

Ruimzicht startte in 1950 als klein pension met een enkele kamer. Inmiddels is het pension uitgegroeid  tot een middelgroot hotel met 49 kamers en richten we ons op de zakelijke en vrijetijdsmarkt. Er werken zo’n 55 gedreven medewerkers op de afdelingen  receptie, bediening, keuken, huishouding en marketing

Ruimzicht staat voor:

Hotel Restaurant Ruimzicht staat voor een persoonlijke gastvrijheid. Het is onze missie om iedere gast te verrassen en het uiterste uit ieder verblijf te halen. Wij streven naar een hoog serviceniveau, waarbij wij voor onze gasten net een stapje verder gaan. Ruimzicht is een warm familiebedrijf met ongeveer 35 gedreven collega’s. Door de jaren heen zijn we steeds blijven ondernemen en groeien. Ook voor de toekomst zijn er nog veel mooie plannen!

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.