Huisregels

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. In de voorwaarden staat opgenomen dat iedere gast ‘is gehouden de huisregels na te leven’. Wat zijn onze huisregels?

Uitchecken
Op de dag van vertrek vragen wij u voor 10.30 uur de kamer te verlaten.

Roken
Alle kamers en openbare ruimtes in het gehele hotel zijn rookvrij (tenzij anders aangegeven). Wanneer wij ontdekken dat in de hotelkamer is gerookt, brengen wij € 150,00 schoonmaakkosten in rekening.

Alcohol en (soft)drugs
Alcoholmisbruik en handel in en gebruik van (soft)drugs zijn verboden.

Geluidsoverlast
Graag niet teveel lawaai maken tussen 23:00 en 07:00 uur in verband met de nachtrust van onze overige gasten.

Vernielingen
Het toebrengen van schade en ontvreemden van de kamer en/of inventaris hotel zal in rekening worden gebracht bij de veroorzaker of hoofdelijk aansprakelijke persoon.

Internet
In ons hotel kunt u gebruik maken van draadloos internet (WiFi). Het is verboden om naar pornografische, antidemocratische websites te surfen of websites die door de wet verboden zijn.

Prostitutie
Prostitutie is verboden in ons hotel.

Brand
Het gebruik van kaarsen op de hotelkamer is verboden.

Blusmiddelen
Bij oneigenlijk gebruik van blusmiddelen wordt een bedrag van minimaal € 275,- in rekening gebracht.

Privacy
Gedurende alle omstandigheden respecteren wij uw privacy, echter zijn wij wel bevoegd uw kamer te betreden in geval van `het niet nastreven van ons huisreglement’ en indien nodig uw kamer te ontruimen en u uit het hotel te verwijderen.

Contact

Heb je een vraag, klacht, opmerking of wil je teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. De velden met een * zijn verplicht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.