Restaurant – Brasserie Brût

Kom heerlijk uit eten

Brasserie Brût is het À la carte restaurant van Hotel Ruimzicht. De keuken is iedere dag geopend van 11:00 uur tot 20:30 uur.

Een avondje heerlijk culinair genieten met de lekkerste gerechten en bijpassende wijnen? De menukaart wordt regelmatig aangepast met verassende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast hebben wij altijd een 4-gangen dagmenu en een aantal specials op de kaart. Denk hierbij aan kreeft & oesters, een stoere Brût burger en een culinaire 5-gangen proeverij.

Menukaart

Dieet of allergie?

Heb je een dieet of allergie? Geef het even aan tijdens jouw reservering. Onze ervaren koks kunnen ook voor gasten met een allergie of dieet de lekkerste gerechten maken.

Kom genieten van

  • Verassende menukaart
  • Gezellige sfeer
  • Kreeft & Oesters
  • De lekkerste wijnen
  • Bijzondere speciaalbiertjes
Ik wil reserveren
Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.