Restaurant – Brasserie Brût

Proef – beleef en geniet!

Brasserie Brût is het à la carte restaurant van Hotel Ruimzicht in Zeddam. Kom hier genieten van de lekkerste creaties van onze chef. Het restaurant van Brasserie Brût uit Zeddam staat bekend, om het lekker uitgebreid tafelen, het genieten van de specialiteiten van de chef en de persoonlijke aandacht door de bediening. Echt een avond genieten, een avond uit!

De veelzijdige menukaart zorgt ervoor, dat er voor iedereen wat tussen zit! Een avondje heerlijk culinair genieten van de lekkerste gerechten onder het genot van bijpassende wijnen? Of toch liever een burger met een biertje, het is beide mogelijk.

De menukaart wordt ieder seizoen aangepast, omdat er veel met seizoenproducten wordt gekookt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze leveranciers. Wij vinden het belangrijk om lokale producten een podium te geven in de Brasserie. De gerechten worden daarom zoveel mogelijk bereid met producten van lokale leveranciers.

Tafel reserveren

Nieuwe menukaart vanaf maandag 22 april 2024Restaurant in Zeddam met streekproducten uit de Achterhoek

Zo levert de Korenmolen uit Zeddam de bloem voor de huisgemaakte broodbol, van Bommel Beef uit Toldijk levert de hamburgers voor onze special: de Brût Burger en de kazen van ons kaasplankje komen van Boerderij Ruimzicht uit Halle. Iedere dag wordt gekeken hoe er zo duurzaam, seizoensgebonden en lokaal mogelijk gekookt kan worden.

Niet alleen in de keuken wordt er veel met lokale producten gekookt, ook de dranken in het restaurant zijn steeds meer van lokale afkomst. In het restaurant worden Hesselink koffie, Veine thee, Montferlandse wijnen, Achterhoekse likeurtjes en Achterhoekse Limoncello geschonken.

Tafel reserveren

De lekkerste vegetarische gerechten

Door de veelzijdigheid en regelmatige afwisseling van onze kaart, weten vegetarische gasten ons steeds vaker te vinden. Vegetarische gerechten krijgen sinds een aantal jaar steeds meer een podium binnen de brasserie. Lokale en duurzame groentes worden verwerkt tot een volwaardig gerecht. In deze gerechten ga je de smaak en puurheid van groenten ontdekken waarvan je niet wist dat ze zo smaakten.

vegetarische gerechten
vegetarische gerechten

Dieet of allergie?

Ook voor gasten met diëten of allergieën weten onze koks verrassende gerechten te maken. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor noten, heb je een gluten allergie, ben jij lactose intolerant of eet jij volgens het Fodmap dieet? Laat het gerust weten, wij zien het als een uitdaging om ook voor gasten met een dieet of allergie de lekkerste gerechten te creëren!

Kom langs en ontdek de smaak van de Achterhoek bij Restaurant – Brasserie Brût.

De keuken is iedere dag geopend van 11:00 uur tot 20:30 uur voor lunch, borrel en diner.

heerlijk-uiteten
Lekker uit eten!

Veelgestelde vragen over Restaurant – Brasserie Brût

Moet ik reserveren?

Om gegarandeerd te zijn van een tafel is het verstandig om te reserveren. Dit kan zowel telefonisch als via de website.

Ik heb een allergie, kunnen jullie hier rekening mee houden?

Onze koks kunnen met alle allergieën rekening houden.

Accepteren jullie restaurant cadeaukaarten?

Wij accepteren, naast onze eigen cadeaukaarten, alleen de rode restaurant cadeaukaart.

Is het mogelijk om met een grote groep bij jullie te komen dineren?

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van diners voor grote groepen. Voor de mogelijkheden raden wij aan, om contact met ons op te nemen.

Tafel reserveren

Mevr. Berentsen

3 recensies geschreven

Vriendelijk personeel en geweldig lekker gegeten 😊 wat wil je nog meer ……..

Mevr. Bothof

11 recensies geschreven

Fantastische avond gehad, geweldig lekker eten en super mooi en leuk geserveerd! Kortom weer aan te bevelen!

Dhr. Voets

4 recensies geschreven

Heel goed eten. Goede kwaliteit en uitstekende en uitermate vriendelijke en behulpzame bediening.