Zomerdeal

Kom deze zomer bij Hotel Ruimzicht genieten van de Achterhoek. Speciaal voor het zomerseizoen hebben wij een zomerse deal samengesteld. Kom lekker overnachten in de Achterhoek.

Dit zomer arrangement bestaat uit

  • Ontvangst met een lunch inclusief consumptie op ons vernieuwde terras
  • Een overnachting in een standaard 2-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Diverse wandel- en fietsroutes van de omgeving

Wat houdt de 2-daagse zomerdeal in? 

Bij dit 2-daagse arrangement word je, na aankomst ontvangen met een uitgebreide lunch inclusief een consumptie naar keuze op ons zonnige terras (of in het restaurant). 

Nadat je lekker hebt gegeten is de kamer klaar, je kunt de kamersleutel ophalen bij de receptie. Je verblijft 1 nacht in een standaardkamer, welke is voorzien van twee aparte bedden. Daarnaast beschikt deze kamer over een badkamer met douche, een wastafel, föhn en een toilet.  Indien gewenst, is het natuurlijk ook mogelijk om in een tweepersoonsbed te overnachten. Dit kan bij de reservering aangegeven worden. De kamer heeft een televisie en een comfortabel zitje. Vind je het fijn om naar buiten te kunnen? Het is tegen een toeslag van € 5,- per nacht ook mogelijk om in een kamer met eigen balkon of terras te overnachten.  

Op de dag van aankomst kun je ’s middags de verkoeling opzoeken in het bos wat zich achter ons hotel bevindt. Maak een mooie wandeling door de natuur en ontdek zelf hoe mooi de omgeving is! Wil je de complete Achterhoek ervaring? Schuif dan ’s avonds aan bij het diner. Naast het ontdekken van de Achterhoek in het bos kun je in ons restaurant de Achterhoek ook komen proeven.  

Op dag 2 staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Een goed begin van de dag zodat de route, die je bij incheck van ons hebt gekregen, gefietst of gewandeld kan worden. Goed voorbereid op pad? Het is mogelijk om een lunchpakket te bestellen voor € 11,50 per persoon.    

Dit arrangement is te boeken tot 21 september 2023. 

Prijs ‘Zomerdeal’

De kosten voor bovenstaand arrangement bedragen € 83,75 per persoon op basis van een 2 persoonskamer. Liever alleen op pad? Voor een 1-persoonskamer rekenen wij een éénpersoonstoeslag van € 10,- per nacht.  

Reserveer nu

3 tips om alles uit je verblijf te halen

Tip 1: Afkoelen bij Stroombroek  
Stroombroek is een recreatiegebied in de omgeving van Doetinchem. Hier kun je naar toe om af te koelen in de grote waterplas of voor watersportactiviteiten. De perfecte activiteit voor een warme zomerdag.  

Tip 2: Zoek de schaduw op in het bos  
Vanuit ons hotel hebben wij meerdere wandelroutes uitgezet. De routes variëren tussen de 5 en 15 kilometer. Het bos, wat zich achter ons hotel bevindt, heeft veel hoogtemeters waardoor wandelen een hele work-out kan worden. Meerdere van onze wandelroutes komen langs de bijzondere uitkijktoren in Stokkum, echt een aanrader! Deze uitkijktoren kun je beklimmen voor een fantastisch uitzicht!  

Tip 3: Huur een bootje  
In Doetinchem zijn meerdere bedrijven waar je een bootje kan huren. Ga lekker het water op met het warme weer!  

Veelgestelde vragen

Kan ik ook mijn hond(en) meenemen tijdens mijn verblijf?

Ja, het is mogelijk om jouw hond(en) mee te nemen tijdens jouw verblijf. Wij hebben een diervriendelijk hotel en jouw hond(en) zijn meer dan welkom. Wij rekenen een toeslag van € 8,50 per hond, per nacht.

Zijn er wandelroutes beschikbaar in het hotel?

Er zijn vier uitschreven routes die vertrekken vanuit ons hotel beschikbaar. Deze mag je gratis van het informatiebord pakken. De routes hebben verschillende afstanden. Twee routes hebben een afstand van 5 km en de andere twee routes zijn 10km. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een route te lopen via de app van route.nl. Deze route heeft een afstand van 7km. Tevens zullen wij jullie bij het inchecken voorzien van informatie over de omgeving.

Zijn er fietsen te huur in het hotel?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij ons. Hotel Ruimzicht heeft standaard een aantal huur fietsen met zeven versnellingen staan. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan vast aan bij je boeking. Ook is het mogelijk om elektrische fietsen te huren. Ook dit kun je aangegeven bij de boeking. De fietsen zullen opgeladen voor je klaar staan. Dames- en herenfietsen met zeven versnellingen zijn te huur voor € 12,00 per dag. Een e-bike kost € 27,50 per dag. Liever een mountainbike huren om de MTB Route van Montferland mee te fietsen? Neem dan even contact op met de receptie.

Onze voorzieningen

  • Gratis WiFi
  • Oplaad punt voor de elektrische auto
  • Gratis parkeren op het terrein
Reserveer nu

Prijs arrangement

€ 83,75 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer € 10,00 per nacht