Vergaderlocatie Achterhoek

Op zoek naar inspirerende vergaderarrangementen op een prachtige locatie in de betoverende Achterhoek? Of je nu een vergaderlocatie met lunch of een arrangement met overnachting zoekt, inclusief diner en ontbijt, Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam biedt de ideale setting voor een succesvolle vergadering te midden van een adembenemende omgeving.

Gunstig gelegen in de Achterhoek, op slechts 35 kilometer van Arnhem en 6 kilometer van Doetinchem, is Hotel Restaurant Ruimzicht de perfecte uitvalsbasis voor jouw vergaderbehoeften in de regio Arnhem/Doetinchem.

Vergaderlocatie met Achterhoekse gastvrijheid

Bij Hotel Restaurant Ruimzicht heb je de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Of je nu een korte sessie, een dagvergadering of een meerdaagse bijeenkomst met overnachting wilt, wij bieden het allemaal met de authentieke gastvrijheid van de Achterhoek. Ons hotel is idyllisch gelegen in een groene en serene omgeving. Tussen de vergaderingen door is het een absolute aanrader om te genieten van het prachtige bos, op loopafstand van het hotel. Als extraatje bieden wij al onze gasten gratis wandelroutes aan die direct vanuit het hotel beginnen. Een geweldige manier om even op te frissen, nieuwe energie op te doen en inspiratie te vinden voor het middagprogramma.

Offerte voor een meeting op maat

Om voor iedereen een op maat gemaakt vergaderarrangement aan te kunnen bieden, kun je bij ons zelf je zakelijke meeting samenstellen. Zit er niet tussen waar je naar op zoek bent? Andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar. Bekijk hier de handige brochure om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Brochure

Verschillende vergaderlocaties

Er zijn 8 multifunctionele zalen die naar wens kunnen worden ingericht. Indien gewenst is het mogelijk, om gebruik te maken van onze apparatuur. Wij beschikken over beamers, schermen en flip overs. Tevens is in al onze zalen stabiele WiFi en snel internet beschikbaar.

  • De bibliotheek is een kleine knusse ruimte, welke geschikt is voor kleine gezelschappen. In deze ruimte kunnen naast vergaderingen, zakenborrels en kleine cursussen ook intieme diners georganiseerd worden.
  • De zonzijde is een zaalruimte met veel licht. Deze ruimte bestaat uit 2 zalen die samengevoegd kunnen worden tot 1 zaal. De zonzijde is onder andere geschikt voor trainingen, cursussen, vergaderingen, teambuilding, workshops, inspiratiesessies en bijeenkomsten.
  • De Montferlandzaal is onze grootste zaal. Deze ruimte wordt in zijn geheel ingezet voor bijeenkomsten, congressen kick-off evenementen, productpresentaties, symposiums en netwerkevenementen. Deze zaal kan opgedeeld worden in 3 ruimtes, welke afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebruikt voor cursussen en trainingen. Ook wordt de Montferlandzaal vaak ingezet voor een cursus waarbij sub ruimtes nodig zijn. Deze zalen liggen naast elkaar wat het gemakkelijk maakt om de groep te splitsen.

Al onze zaalruimtes kunnen in verschillende zaalopstellingen voor jullie klaargezet worden. Hierbij is keuze uit: theateropstelling, blok, u-vorm, cabaret en carré.

Vergaderarrangement mogelijkheden

Hieronder staan alle mogelijke arrangementen. De arrangementen zijn in de basis allemaal hetzelfde maar, er kan gekozen worden uit verschillende opties voor de lunch. Voor de inhoudt van de arrangementen verwijzen we je graag naar onze brochure.

  • Vergaderarrangement de Hettenheuvel – € 7,50 p.p.
  • Vergaderarrangement Hulzenberg – € 27,50 p.p.
  • Vergaderarrangement Kale Jacob – € 29,75 p.p.
  • Vergaderarrangement Galgenberg – € 29,75 p.p.
  • Vergaderarrangement Montferland – € 32,75 p.p.
  • Achterhoeks vergaderarrangement – € 35,50 p.p.

Het 2-daags Achterhoekse vergaderarrangement met overnachting

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie voor 2 dagen? Dit is bij ons ook zeker mogelijk! Wij raden aan om onze pagina vergaderarrangement met overnachting te bekijken. Hier kun je ook een brochure downloaden welke speciaal voor een 2-daagse bijeenkomst is samengesteld.

Tips voor vergaderbreaks op deze vergaderlocatie

Wil je je vergadering verrijken met een break om weer op te laden? Voeg dan aan je vergadering een vergaderbreak toe! De volgende vergaderbreaks zijn mogelijk:

Ontdek de Achterhoekse natuur in het Montferland

Achter de vergaderlocatie zich het prachtige Bergherbos. Hier kun je genieten van de mooie naturen van de Achterhoek. Wij beschikken over meerdere wandelroutes van 5 en 10 kilometer die je op eigen gelegenheid kan bewandelen. Deze wandelroutes starten vanaf de parkeerplaats van ons hotel. Deze wandelroutes zijn gratis verkrijgbaar.

Bezoek misschien wel het mooiste plekje van de provincie Gelderland?

Bezoek één van de mooiste plaatsen van de omgeving, de uitkijktoren: Op nog geen 5 kilometer van de vergaderlocatie vandaan staat een uitkijktoren. Deze bevind zich in het bos in Stokkum. Neem tussen de vergadering door een pauze en bezoek met z’n allen de uitkijktoren. Geniet van het prachtige uitzicht, de inspanning ernaartoe wordt zeker beloond!

Huis Bergh in ‘s-Heerenberg

Breng een bezoek aan Kasteel Huis Bergh: Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg is een van de grootste kastelen van Nederland en stamt uit de 12e eeuw. Zeker het bezoeken waard. Het is mogelijk om een rondleiding door het kasteel te krijgen. Dit kunnen wij voor jullie reserveren, laat het gerust weten als je hier gebruik van wilt maken.

Teambuilding tijdens een rondje Zeddam

Wij zijn gevestigd in Zeddam, iets waar we stiekem enorm trots op zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn wat Zeddam nou zo bijzonder maakt. Wij hebben een hele trotse Zeddammer gevonden die jullie dit graag laat zien. Hij maakt met jullie een Zeddams ommetje en vertelt daarbij over de bijzondere bezienswaardigheden die zich in Zeddam bevinden. Bij terugkomst op onze locatie, sluiten jullie de break op een muzikale wijze af.

Meer tips voor deze vergaderlocatie?

Wil je meer tips voor tijdens de pauze van de meeting? Wij vertellen er je natuurlijk graag meer over. De mogelijkheden in de nabije omgeving van het hotel zijn bijna eindeloos. Wil je outdoor activiteiten doen of een fiets huren, om een rondje te fietsen in de pauze? Laat het weten en we maken een passen arrangement.

Veelgestelde vragen over vergaderlocatie Achterhoek

Beschikken jullie vergaderruimtes over apparatuur?

Ja, wij beschikken over schermen, beamers, flipovers, microfoons en geluidboxen. Uiteraard is er in al onze zalen WiFi aanwezig.

Hebben jullie elektrische laadpunten voor auto’s?

Op ons parkeerterrein zijn 2 laadpunten voor elektrische auto’s.

Waar ligt Zeddam?

Zeddam ligt op circa 8 kilometer van de snelweg en Doetinchem af. Daarom is Zeddam per auto uitstekend te bereiken. Tevens beschikken wij over een zeer grote (gratis) parkeerplaats waar maar liefst 110 auto’s geparkeerd kunnen worden.

Ik wil graag een offerte ontvangen, kan dat?

Wij maken voor al onze gasten graag een offerte. Stuur ons een mailtje met je wensen en je ontvangt binnen 2 (werk)dagen een gepersonaliseerde offerte in je mail!