Vergaderarrangement met overnachting

Een vergarderarrangement met overnachting boeken in de Achterhoek? Bij Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam hebben we een prachtige vergaderlocatie in de natuur. Geschikt voor een meerdaagse vergadering. Ideaal voor bijvoorbeeld een 32 uurs vergaderarrangement. Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Doetinchem waar je kunt vergaderen en overnachten in de natuur?

Bekijk de brochure

Hotel Restaurant Ruimzicht is gelegen aan de bosrand, binnen 5 minuten sta je midden in de natuur. Ideaal voor een vergadering in de bossen boeken. Door onze multifunctionele zalen kun jij zowel voor een vergadering met een grote groep, als een kleinschalige vergadering met overnachting(en) bij Ruimzicht terecht. Je kunt hierbij zelf een 2-daags vergaderarrangement samenstellen die helemaal voldoet aan jou wensen. Wij passen ons graag aan jou programma aan. Hieronder beschrijven wij hoe een meerdaags vergaderarrangement er bijvoorbeeld uit kan zien.

Wat houdt het 2-daagse vergaderarrangement in?

Wanneer je 2-daags vergaderarrangement boekt, beschik je de 1e dag van 09:00 uur tot 22:00 uur over een plenaire zaalruimte. Bij aankomst staat er koffie en thee, van onze lokale koffieleverancier Hesselink, voor jullie klaar. Indien gewenst kan hier ook een zoete (lokale) lekkernij bij geserveerd worden. Vervolgens kunnen jullie aan de gang gaan met jullie programma.

Om 10.30 uur voorzien wij jullie van nieuwe verse koffie en thee. Om 12.30 uur worden jullie verwacht in ons restaurant voor een heerlijke lokale lunch. Hierbij hebben jullie keuze uit ons lunchaanbod welke jullie vooraf wordt toegestuurd.

Na de lunch is het tijd om een frisse neus te halen en gaan jullie de natuur van het Montferland ontdekken, jullie gaan het bos in. Met een beetje geluk spotten jullie hier misschien wel een ree of een vos! Bij terugkomst staat de zaal klaar voor het middagprogramma. Alles is weer aangevuld.

15.30 uur is het tijd voor een korte break, met een frisdrankje en een snack aan de bar kunnen jullie je opladen voor het laatste deel van de dag. In de tussentijd zorgen wij dat jullie tafel mooi wordt aangekleed voor het diner. Hier kunnen jullie om 18:30 uur plaatsnemen voor een 3-gangen menu in het restaurant “Brasserie Brût”. Met keuze tussen vlees, vis en vegetarisch is er voor ieder wat wils! Zijn er daarnaast speciale wensen of volgt er iemand een speciaal dieet? Geef dit gerust aan, dan passen wij het menu hierop aan. Als afsluiter van het diner is de bar tot 23.30 uur geopend voor een lekkere digestief.

Na de eerste dag is het tijd om uit te rusten. Jullie verblijven in het hotel 1 nacht in een comfort 1-persoonskamer. In deze kamer staat een bed, een televisie en een bureau. De kamer beschikt daarnaast ook over een badkamer welke voorzien is van een douche, toilet, wastafel en een föhn.

Na een goede nachtrust is het tijd voor dag 2. Vanaf 6.30 – 10.00 uur staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar. Wanneer jullie het ontbijt op hebben is de zaalruimte weer voor jullie beschikbaar. In de zaal zal koffie en thee voor jullie klaar staan. Om 12.30 uur worden jullie in ons restaurant verwacht voor de lunch. Hierbij hebben jullie keuze uit ons lunchaanbod welke jullie vooraf wordt toegestuurd.

Na de lunch mogen jullie de highlight van de omgeving bezoeken, de uitkijktoren! Deze bevind zich in het bos in Stokkum, op nog geen 5 kilometer van ons hotel vandaan. Jullie kunnen hier lopends of per fiets naar toe. Geniet van het prachtige uitzicht, de inspanning ernaartoe wordt zeker beloond! Wanneer jullie zijn opgeladen door de natuur kan het laatste programmaonderdeel van start gaan. Als booster zullen wij jullie tussendoor voorzien van een hapje en een drankje in de zaal. De zaal is tot 17.00 uur voor jullie beschikbaar.

Dit is een voorbeeldprogramma, naar wens kan hier van afgeweken worden.


Het 2-daagse vergaderarrangement is 7 dagen per week te boeken. Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Bekijk de brochure

Vergaderarrangement met overnachting boeken?

Wil jij een vergaderarrangement met overnachting boeken? Neem dan contact op.

Neem contact op

Dhr. Peters

6 recensies geschreven

Gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten!

Mevr. Janssen

8 recensies geschreven

Fijn hotel, vriendelijk personeel, heel behulpzaam. Genoeg parkeerruimte voor het hotel.

Dhr. van de Geest

5 recensies geschreven

Rustig hotel, schone kamer, nette badkamer, en geweldige brasserie.

3 Tips voor tijdens de vergadering

Wil je je vergadering verrijken met een break om weer op te laden? De volgende vergaderbreaks zijn bij ons mogelijk:

Ontdek de natuur van het Montferland: Achter het hotel bevindt zich het prachtige Bergherbos. Hier kun je genieten van de mooie natuur van de Achterhoek. Wij beschikken over meerdere wandelroutes van 5 en 10 kilometer die je op eigen gelegenheid kan bewandelen. Deze wandelroutes starten vanaf de parkeerplaats van het hotel. Deze wandelroutes zijn gratis verkrijgbaar. Liever op pad met een gids die je alle ins en outs van de omgeving kan vertellen? Dit is op aanvraag ook mogelijk, vraag er gerust naar!

Bezoek de highlight van de omgeving, de uitkijktoren: Op nog geen 5 kilometer van ons hotel vandaan staat een uitkijktoren. Deze bevind zich in het bos in Stokkum. Neem tussen de vergadering door een pauze en bezoek met z’n allen de uitkijktoren. Geniet van het prachtige uitzicht, de inspanning ernaartoe wordt zeker beloond!

Breng een bezoek aan Kasteel Huis Bergh: Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg is een van de grootste kastelen van Nederland en stamt uit de 12e eeuw. Zeker het bezoeken waard. Het is mogelijk om een rondleiding door het kasteel te krijgen. Dit kunnen wij voor jullie reserveren, laat het gerust weten als je hier gebruik van wilt maken.

Veelgestelde vragen over een vergaderarrangement

Beschikken jullie vergaderruimtes over apparatuur?

Ja, wij beschikken over schermen, beamers, flipovers, microfoons en geluidboxen. Uiteraard is er in al onze zalen WiFi aanwezig.

Hebben jullie elektrische laadpunten voor auto’s?

Op ons parkeerterrein zijn 2 laadpunten voor elektrische auto’s.

Waar ligt Zeddam?

Zeddam ligt op circa 8 kilometer van de snelweg en Doetinchem af. Daarom is Zeddam per auto uitstekend te bereiken. Tevens beschikken wij over een zeer grote (gratis) parkeerplaats waar maar liefst 110 auto’s geparkeerd kunnen worden.

Ik wil graag een offerte ontvangen, kan dat?

Wij maken voor al onze gasten graag een offerte. Stuur ons een mailtje met je wensen en je ontvangt binnen 2 (werk)dagen een gepersonaliseerde offerte in je mail!

Prijs op aanvraag

€ 0,00 p.p.