Uit eten met kerst

Kerstdiner bij Brasserie Brût

Uit eten met kerst 2023 bij een restaurant in Zeddam (vlakbij Doetinchem), waar je deze kerst heerlijk met jouw familie uit eten kunt gaan? Kom naar Brasserie Brût, het restaurant van Hotel Restaurant Ruimzicht.

Bijzonder uit eten en genieten van een luxe kerstdiner op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag? Laat je tijdens kerst 2023 volledig in de watten leggen en verrassen door de speciale gerechten van het keukenteam. Op eerste kerstdag kun je ’s avonds terecht voor het luxe kerstdiner. Op tweede kerstdag ben je zowel ’s middags als ’s avonds van harte welkom.

Uit eten op kerstavond

Wil je jouw feestdagen direct goed beginnen? Kom dan uit eten op kerstavond bij Brasserie Brût en kom genieten van ons feestelijke 4-gangen Brûtmenu. Je kunt deze avond tussen 17:00 uur en 18:30 uur aan tafel plaatsnemen.

Wij serveren op kerstavond alleen het 4-gangen Brûtmenu, het is op deze avond dus niet mogelijk om a la carte te eten. Uiteraard houden wij met al jullie specifieke wensen rekening. Wil je vegetarisch uit eten op kerstavond? Wij bereiden ook graag een volledig vegetarisch kerstdiner. Neem voor speciale wensen, een vegetarisch kerstdiner of diëten vooraf even contact met ons op. De kosten voor het kerstdiner op kerstavond bedragen €42,50 per persoon. Direct reserveren voor kerstavond? Klik op onderstaande knop.

Reserveren voor kerstavond

Uit eten op 1e kerstdag of 2e kerstdag

Ben jij op zoek naar een een restaurant in de Achterhoek, waar je heerlijk uit eten kunt en waarbij je een écht kerstgevoel krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij Brasserie Brût zowel eerste kerstdag als tweede kerstdag genieten van een luxe 5-gangen kerstdiner. Wij serveren één menu welke naar ieders wens aangepast worden. Heb je een allergie, dieet of ben je vegetarisch? Geen enkel probleem! Op beide dagen serveren wij voor vegetariërs het kerstmenu volledig vegetarisch. Voor allergieën en diëten hebben wij passende alternatieven.

Wij kunnen ons voorstellen dat kinderen niet aan het hele kerstdiner willen deelnemen. Daarom hebben wij speciaal voor kinderen dit jaar een kindermenu samengesteld. Door de verschillende mogelijkheden is het kerstdiner bij Brasserie Brût geschikt voor zowel gezinnen, families, vrienden als een romantisch diner voor 2. Wil je verzekerd zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer dan op tijd jouw tafel! Neem voor speciale wensen, een vegetarisch kerstdiner of diëten vooraf even contact met ons op.

Wil je graag dineren aan een grote tafel met vrienden of familie? Wij bieden dit jaar op zowel eerste- als tweede kerstdag twee private dinner ruimtes aan. Apart van de andere gezelschappen kun je zo volop genieten van elkaar en van het lekkere eten! In verband met beperkte beschikbaarheid raden wij aan om bij interesse vroegtijdig contact met ons op te nemen.

Reserveren 1e kerstdag

Reserveren 2e kerstdag
luxe kerstdiner achterhoek
luxe kerstdiner achterhoek

Wat kun je tijdens de kerstdagen verwachten?

Beide kerstdagen kun je in onze mooie winters gedecoreerde ruimte genieten van de creativiteit van onze koks. Het kerstmenu wordt geserveerd in maar liefst 5-gangen en een amuse.
’s Middags uit eten met kerst of liever ’s avonds uit eten met kerst?
Op 25 december is het alleen mogelijk om ’s avonds te reserveren. Op 26 december hebben wij twee shifts, je kunt reserveren voor de middag of de avond. De inloop start in de middag vanaf 13:00 uur en je kunt tot 14:30 uur plaats nemen. Alle reserveringen kunnen tot ongeveer 16:30 uur blijven zitten. Bij de avondshift geldt voor beide avonden dat je vanaf 16:30 uur tot 18:30 kunt plaatsnemen.

De kosten voor dit 5-gangen verrassingsmenu bedragen € 57,50 per persoon. Het Kerstdiner is ook op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag vegetarisch te bestellen.

Je kunt reserveren door te bellen naar: 0314 – 65 19 41, mailen naar info@ruimzicht.com of direct te reserveren via de website. Voor dieetwensen en/of bijzonderheden kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Thuis uit eten met kerst?

Naast dat het mogelijk is om Kerst bij Brasserie Brût te komen vieren, is het net als andere jaren ook weer mogelijk om “thuis te uit eten met kerst”. Hiervoor kun je diverse salades en onze, inmiddels wel beroemde, Brûtbox bestellen. In het bestelformulier zie je de verschillende mogelijkheden. Je kunt bestellen door het bestelformulier in te vullen op onze website of te bellen naar 0314 – 65 19 41

Veelgestelde vragen over uit eten met kerst

Waar bestaat het luxe 5-gangen Kerstdiner uit?

Wij snappen dat je heel nieuwsgierig bent naar de inhoud van ons menu. Omdat veel van onze gasten graag een verrassingsmenu eten, staat het menu niet online. Mocht je het toch graag willen weten dan is dat natuurlijk geen probleem. Stuur ons gerust een mailtje en wij sturen je het Kerstmenu toe.

Mijn tafelgasten hebben speciale voorkeuren, kan daar rekening mee gehouden worden?

Het kan voorkomen dat niet de hele familie gek is op een 5-gangen verrassingsmenu. Daarom is het mogelijk om speciale wensen door te spreken met onze koks. Er zijn heel veel mogelijkheden dus wij weten zeker dat we samen tot een smakelijke oplossing komen.

Is een vegetarisch 5-gangen Kerstdiner mogelijk?

Wij vinden het heel belangrijk, dat er de keuze is om het Kerstmenu ook vegetarisch te kunnen bestellen. Onze koks zullen ook in dit menu veel creativiteit laten zien. Geef je voorkeur voor een vegetarisch kerstdiner daarom zeker aan bij je reservering.

Is het diner voor beide Kerstdagen hetzelfde?

Het 5-gangendiner op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag zijn niet hetzelfde. Onze koks hebben voor beide dagen een ander menu samengesteld.