Uit eten met kerst

Kerstdiner bij Brasserie Br没t

Het is niet meer mogelijk om te reserveren voor Kerst 2022 bij Brasserie Br没t. Wij wensen je fijne feestdagen en hopelijk tot volgend jaar.

Uit eten met kerst 2022 bij een restaurant in Zeddam (vlakbij Doetinchem), waar je deze kerst heerlijk met jouw familie uit eten kunt gaan? Kom naar Brasserie Br没t, het restaurant van Hotel Restaurant Ruimzicht.

Bijzonder uit eten en genieten van een luxe kerstdiner op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag? Laat je tijdens kerst 2022 volledig in de watten leggen en verrassen door de speciale gerechten van het keukenteam. Op eerste kerstdag en tweede kerstdag kun je zowel ’s middags als ’s avonds terecht voor het luxe kerstdiner.

Uit eten op kerstavond

Uit eten op kerstavond, waardoor je jouw feestdagen direct goed begint? Kom dan genieten van het 4-gangen Br没tmenu. Ook dit kerstmenu wordt uiteraard in een feestelijk jasje gepresenteerd. Je kunt deze avond aan tafel plaatsnemen tot 19:30 uur.

Wij serveren op kerstavond alleen het 4-gangen Br没tmenu, maar uiteraard kunnen we wel rekening houden met jouw specifieke wensen. Wil je vegetarisch uit eten op kerstavond? Wij bereiden ook graag een volledig vegetarisch kerstdiner. Neem voor speciale wensen, een vegetarisch kerstdiner of di毛ten vooraf even contact met ons op. De kosten voor het kerstdiner op kerstavond bedragen 鈧37,50 per persoon. Direct reserveren voor kerstavond? Klik op onderstaande knop.

Reserveren voor kerstavond

Uit eten op 1e kerstdag of 2e kerstdag

Je kunt zowel eerste kerstdag als tweede kerstdag genieten van een luxe 5-gangen kerstdiner bij Brasserie Br没t. Ben jij op zoek naar een een restaurant in de Achterhoek, waar je heerlijk kunt uit eten en waarbij je een 茅cht kerstgevoel krijgt? Reserveer dan op tijd jouw tafel, om verzekerd te zijn van een plekje in het restaurant. Het is ook mogelijk om op 1e of 2e kerstdag te genieten van een volledig vegetarisch kerstdiner. Het is mogelijk om een grote tafel te reserveren voor een kerstdiner met familie en vrienden, maar ook een tweepersoonstafel voor een romantisch diner behoort tot de mogelijkheden. Neem voor speciale wensen, een vegetarisch kerstdiner of di毛ten vooraf even contact met ons op.

Reserveren 1e kerstdag

Reserveren 2e kerstdag
luxe kerstdiner achterhoek
luxe kerstdiner achterhoek

Wat kun je tijdens de kerstdagen verwachten?

’s Middags uit eten met kerst of liever ’s avonds uit eten met kerst? Op beide Kerstdagen kun je reserveren voor de middag of de avond. De inloop start in de middag vanaf 13:00 uur en je kunt tot 14:30 uur plaats nemen. Alle reserveringen kunnen tot ongeveer 16:30 uur blijven zitten.

Wil je liever genieten van een kerstdiner in de avond? Dan kun je vanaf 17:00 uur tot 18:30 plaatsnemen.

Beide kerstdagen kun je genieten van de creativiteit van onze koks in een mooie winters gedecoreerde ruimte, om te genieten van een luxe 5-gangen kerstdiner met daarbij een verrassende amuse.

De kosten voor dit 5-gangen verassingsmenu bedragen 鈧 52,50 per persoon. Het Kerstdiner is ook op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag vegetarisch te bestellen.

Je kunt reserveren door te bellen naar: 0314 鈥 65 19 41, mailen naar info@ruimzicht.com of direct te reserveren via de website. Voor dieetwensen en/of bijzonderheden kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Veelgestelde vragen over uit eten met kerst

Waar bestaat het luxe 5-gangen Kerstdiner uit?

Wij snappen dat je heel nieuwsgierig bent naar de inhoud van ons menu. Omdat veel van onze gasten graag een verrassingsmenu eten, staat het menu niet online. Mocht je het toch graag willen weten dan is dat natuurlijk geen probleem. Stuur ons gerust een mailtje en wij sturen je het Kerstmenu toe.

Mijn tafelgasten hebben speciale voorkeuren, kan daar rekening mee gehouden worden?

Het kan voorkomen dat niet de hele familie gek is op een 5-gangen verrassingsmenu. Daarom is het mogelijk om speciale wensen door te spreken met onze koks. Er zijn heel veel mogelijkheden dus wij weten zeker dat we samen tot een smakelijke oplossing komen.

Is een vegetarisch 5-gangen Kerstdiner mogelijk?

Wij vinden het heel belangrijk, dat er de keuze is om het Kerstmenu ook vegetarisch te kunnen bestellen. Onze koks zullen ook in dit menu veel creativiteit laten zien. Geef je voorkeur voor een vegetarisch kerstdiner daarom zeker aan bij je reservering.

Is het diner voor beide Kerstdagen hetzelfde?

Het 5-gangendiner op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag zijn niet hetzelfde. Onze koks hebben voor beide dagen een ander menu samengesteld.

Thuis uit eten met kerst?

Naast dat het mogelijk is om Kerst bij Brasserie Br没t te komen vieren, is het net als andere jaren ook weer mogelijk om “thuis te uit eten met kerst”. Hiervoor kun je diverse salades en puddingen te bestellen. Wegens het succes van het afgelopen jaar hebben wij besloten om ook weer een Br没tbox voor thuis samen te stellen. In het bestelformulier zie je de verschillende mogelijkheden. Je kunt bestellen door het bestelformulier in te vullen op onze website of te bellen naar 0314 鈥 65 19 41

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er 茅茅n.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.