Werken bij Ruimzicht

Bij Hotel Ruimzicht zijn wij altijd op zoek naar gezellige en enthousiaste collega’s ter aanvulling van ons jonge team! Hieronder vind je al onze openstaande vacatures. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt ontvangen.  

Wij zullen ons allereerst even voorstellen, wie zijn wij?  
Hotel Ruimzicht in Zeddam startte in 1950 als klein pension. De familie Geerdink verhuurde in het hoogseizoen de kamers van de kinderen en de kinderen sliepen dan in de schuur. Daar bleef het echter niet bij want de familie bleef ondernemen en het pension groeide uit tot een hotel. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam in het hotel. Een hotel met een mooi verhaal dus. Ruimzicht is tegenwoordig een middelgroot hotel met 49 kamers. Ruimzicht richt zich op een brede doelgroep. Zowel zakelijke als leisure gasten weten ons te vinden. De bosrijke omgeving trekt sportieve gasten vanuit het hele land. Voor wandelaars en fietsers is onze locatie dan ook erg in trek. En ook mountainbikers weten ons steeds vaker te vinden. Voor de zakelijke gast is Ruimzicht een warm thuiskomen na een dag hard werken in de nabije omgeving. Daarnaast kunnen ze ook bij ons terecht voor bijeenkomsten zoals cursussen en trainingen. Ons hotel heeft namelijk 12 verschillende zaalruimtes. Hier kunnen vergaderingen tot 200 personen maar ook feesten en partijen van ca 300 personen terecht. In het hotel vind je tot slot Brasserie Brût, het in 2016 gerenoveerde restaurant. Hier genieten onze hotelgasten maar ook veel lokale gasten van onze uitgebreide à la carte kaart. Op onze kaart vind je lokale producten, maar ook kreeft, oesters en mooie open wijnen.  

Ruimzicht staat voor een persoonlijke gastvrijheid. Het is onze missie om iedere gast te verrassen en het uiterste uit ieder verblijf te halen. Wij streven naar een hoog serviceniveau, waarbij wij voor onze gasten net een stapje verder gaan. Ruimzicht is een warm familiebedrijf met ongeveer 35 gedreven collega’s. Ruimzicht is door de jaren heen steeds blijven ondernemen en groeien. Ook voor de toekomst zijn er nog veel mooie plannen, hier kun jij onderdeel van zijn!  

Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Bekijk hieronder onze vacatures:

Spoelkeukenmedewerk(st)er op oproepbasis

Bedieningsmedewerk(st)er op oproepbasis

Bedieningsmedewerk(st)er met vaste uren

Leidinggevende bediening

MBO-Stage

HBO-Stage

uit-eten-achterhoek-doetinchem-montferland

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al helemaal als onze nieuwe collega? Laten we dan snel koffie drinken!

Stuur jouw CV en motivatie naar info@ruimzicht.com of bel naar: 0314-651941