Werken bij Ruimzicht

Vacature F&B Manager

Wie zijn wij? 

Hotel Ruimzicht in Zeddam startte in 1950 als klein pension. De familie Geerdink verhuurde in het hoogseizoen de kamers van de kinderen en de kinderen sliepen dan in de schuur. Daar bleef het echter niet bij want de familie bleef ondernemen en het pension groeide uit tot een hotel. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam in het hotel. Een hotel met een mooi verhaal dus. Ruimzicht is tegenwoordig een middelgroot hotel met 49 kamers. Ruimzicht richt zich op een brede doelgroep. Zowel zakelijke als leisure gasten weten ons te vinden. De bosrijke omgeving trekt sportieve gasten vanuit het hele land. Voor wandelaars en fietsers is onze locatie dan ook erg in trek. En ook mountainbikers weten ons steeds vaker te vinden. Voor de zakelijke gast is Ruimzicht een warm thuiskomen na een dag hard werken in de nabije omgeving. Daarnaast kunnen ze ook bij ons terecht voor bijeenkomsten zoals cursussen en trainingen. Ons hotel heeft namelijk 9 verschillende zaalruimtes. Hier kunnen vergaderingen tot 200 personen maar ook feesten en partijen van ca 300 personen terecht. Ruimzicht is ook de opstap en vertrek plek van diverse busreizen. In het hotel vind je tot slot Brasserie Brût, het in 2016 gerenoveerde restaurant. Hier genieten onze hotelgasten maar ook veel lokale gasten van onze uitgebreide à la carte kaart. Op onze kaart vind je lokale producten, maar ook kreeft, oesters en mooie open wijnen. 

Ruimzicht staat voor een persoonlijke gastvrijheid. Het is onze missie om iedere gast te verrassen en het uiterste uit ieder verblijf te halen. Wij streven naar een hoog serviceniveau, waarbij wij voor onze gasten net een stapje verder gaan. Ruimzicht is een warm familiebedrijf met ongeveer 35 gedreven collega’s. Ruimzicht is door de jaren heen steeds blijven ondernemen en groeien. Ook voor de toekomst zijn er nog veel mooie plannen, hier kun jij onderdeel van zijn! 

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een sterke, gastvrije en gezellige F&B manager, die samen met ons team wil groeien naar het volgende niveau. Als F&B manager van ons hotel stuur jij het ontbijtteam, de brasserie, zalen, feesten en partijen aan. Je houdt gedurende de dag het overzicht en werkt daarbij operationeel mee. Jij bent het aanspreekpunt voor alle collega’s van de bediening en bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het inwerken, trainen en opleiden van het bedieningsteam. Jij maakt er een sport van om alle collega’s te laten groeien en bent niet bang om leiding te geven. Je onderneemt graag dingen en motiveert daarbij het hele team. Naast je operationele werk, draag je ook zorg voor de administratie van het F&B gedeelte. Je spreekt feesten en partijen af, je bent constant alert op nieuwe trends en ontwikkelen voor de brasserie en bent medeverantwoordelijk voor de financiële doelen van Ruimzicht en bent goed in het scherp inkopen. 

Ook ben je als F&B manager onderdeel van ons managementteam. Hier krijg je alle mogelijkheden om zelf veel te ondernemen en in te brengen. Binnen ons team staan we heel erg open voor jouw mening en zijn wij benieuwd naar de ervaring die jij meeneemt naar ons hotel. Samen maken we plannen voor de toekomst en streven we naar de samengestelde doelen. Wij hopen snel een keertje samen koffie te kunnen drinken om te kijken wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging en wat daarin voor jou belangrijk is! Wij zullen dan ook in overleg met elkaar kijken welke diensten en werktijden passend zijn.

uit-eten-achterhoek-doetinchem-montferland

Als F&B Manager bij Hotel Ruimzicht:

 • geef je leiding aan ongeveer 15 (parttime) medewerkers bediening en ben je verantwoordelijk voor het plannen, regelen, motiveren en bijsturen van de medewerkers
 • zie je toe op de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en de opvang en afhandeling van vragen/klachten van gasten
 • werk je zelf mee in de uitvoering van de werkzaamheden
 • zie je toe op een correcte kassa afhandeling
 • houdt je toezicht op de inkoop
 • plan, organiseer en houdt je toezicht op cursussen, trainingen, feesten en partijen
 • neem je actief deel aan Managementteam-vergaderingen
 • werk je 38 uur per week en heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • heb je ervaring als leidinggevende in een horecabedrijf
 • heb je minimaal MBO-4 denkniveau, aangevuld met SVH-leermeester diploma of ben je bereid deze opleiding te volgen
 • ben je gek op lekker eten en mooie wijnen of bieren
 • beheers je de Nederlandse taal goed en heb je voldoende kennis van de Engelse en Duitse taal.
 • in overleg wordt gekeken welke werktijden en diensten voor deze functie het meest passend zijn!

Wij bieden onze nieuwe F&B Manager:

 • een uitdagende baan met veel afwisseling en ruimte voor veel eigen inbreng
 • de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling
 • een goed salaris die past bij jouw leeftijd en ervaring
 • een jong en gedreven team
 • voldoende tijd om de administratieve en organisatorische taken behorende bij de functie uit te voeren

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al helemaal als onze nieuwe collega? Laten we dan snel koffie drinken!

Stuur jouw CV en motivatie naar info@ruimzicht.com of bel naar: 0314-651941

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.