Eten bestellen Kerst

Eten bestellen met kerst?

Kerstdiner bestellen voor thuis?

Dit jaar heerlijk thuis uit eten met kerstmis? Geniet van een drie-gangen kerstmenu, diverse salades en desserts of bestel van ons a la carte kerstmenu.

Alle gerechten kunnen worden besteld voor 24, 25 en 26 december. Je kunt jouw bestelling plaatsen tot 22 december 16:00 uur. Hierdoor hebben wij genoeg tijd, om jouw kerstdiner tot in de puntjes voor te bereiden. Om ervoor te zorgen dat wij alles van topkwaliteit kunnen leveren, werken wij met een maximaal aantal bestellingen per tijdsvak, wacht daarom niet te lang met bestellen! Bestellingen kunnen bovenaan deze pagina geplaatst worden.

De brûtbox, salades en puddingen zijn af te halen van 12:00 uur tot 16:30 uur.
De a la a carte gerechten worden warm bezorgd of kunnen warm afgehaald worden van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.