Eten bestellen Kerst

Eten bestellen Kerst op 24, 25 of 26 december 2023.

Het is helaas niet meer mogelijk om kerstbestellingen te plaatsen voor 2023. Wij willen jullie hele fijne feestdagen toewensen en hopelijk tot volgend jaar!

De salades kunnen op de gewenste dag afgehaald worden tussen 11:00 uur en 16:00 uur.
De brûtboxen staan voor jullie klaar vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur.
In overleg kunnen wij eventueel ook bezorgen, neem hiervoor even telefonisch contact met ons op.

Kerstdiner bestellen voor thuis

Dit jaar met kerst thuis uit eten? Geniet van een vier-gangen kerstmenu of diverse salades. Een compleet kerstdiner voor thuis.

4-gangen Brûtbox voor thuis.

Onze Brûtbox is ook dit jaar weer te bestellen! Deze box biedt je alle ingrediënten om een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten! Heel even thuis de keuken in om de laatste handelingen te verrichten en smullen maar!

Wanneer je graag voor de hele familie een diner op tafel wil zetten maar niet de hele kerst in de keuken wil staan, is de Brûtbox een uitstekende keuze. Met de Brûtbox zet je namelijk binnen een handomdraai een bijna kant-en klaar kerstdiner thuis op tafel.

Hoe werkt het?

De Brûtbox bestaat uit vier-gangen met een keuze in het hoofdgerecht. In de box vind je een uitleg met de handelingen die je thuis nog verricht. Alle tafelgasten krijgen hetzelfde voorgerecht, soepje en dessert maar mogen zelf kiezen welk hoofdgerecht ze graag bestellen. In de box vind je allereerst voor alle gasten een proeverij van voorgerechten. De bordjes zijn al opgemaakt dus het is kwestie van op tafel zetten.

Daarna kun je een soep serveren. Deze mag nog even worden opgewarmd. Vervolgens maak je alle hoofdgerechten warm.

Sommige producten mogen even in de oven of pan verwarmt worden en de andere verwarm je in een pan met warm water. Tot slot is het tijd voor het dessert. Ook voor het dessert hoef je niets meer te doen, alleen maar uitserveren. Mocht je vragen hebben over de Brûtbox of heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.

Kerstsalades bestellen

Wat is Kerstmis zonder een heerlijke opgemaakte salade op tafel. Wil jij een heerlijke kerstsalade bestellen? Ook dit jaar hebben wij weer drie verschillende salades: huzarensalade, zalmsalade en hors-d’oeuvre. Deze salades zijn allemaal mooi opgemaakt en bestel je per persoon en is mogelijk vanaf twee personen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kerst huzarensalade los te bestellen per kilo.

Goed om te weten

Alle gerechten kunnen worden besteld voor 24, 25 en 26 december. Je kunt jouw bestelling plaatsen tot 20 december 16:00 uur. Hierdoor hebben wij genoeg tijd, om jouw kerstdiner tot in de puntjes voor te bereiden. Om ervoor te zorgen dat wij alles van topkwaliteit kunnen leveren, werken wij met een maximaal aantal bestellingen per tijdsvak, wacht daarom niet te lang met bestellen! Bestellingen kunnen bovenaan deze pagina geplaatst worden.

De salades kunnen op de gewenste dag afgehaald worden tussen 11:00 uur en 16:00 uur. De brûtboxen staan voor jullie klaar vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur. In overleg kunnen wij eventueel ook bezorgen, neem hiervoor even telefonisch contact met ons op.

Kerstdiner laten bezorgen?

Wil je jouw Kerstdiner laten bezorgen in Doetinchem, Braamt, Ulft, Etten, Terborg, Lengel, ‘s-Heerenberg, Beek, Kilder, Wijnbergen, Loerbeek, Didam, Azewijn, Netterden, Gaanderen, Stokkum of Wehl? Dan bedragen de bezorgkosten € 4,00 per bestelling. In Zeddam bezorgen wij gratis! Staat jou woonplaats er niet tussen? Neem dan even contact op om te overleggen of wij ook bij jou kunnen bezorgen.

Liever uit eten met kerst?

Naast dat je bij ons eten kunt bestellen met kerst is het ook mogelijk om in ons restaurant te komen dineren. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze pagina uit eten met Kerst!