Samenkomen

Iets te vieren?

Wij zijn van mening dat het altijd tijd is voor een feestje! Er is namelijk altijd iets te vieren!

Iedereen kan bij Ruimzicht terecht, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van intiem tot groot, van klassiek tot modern, van particulier tot zakelijk en van lunch tot borrel tot diner. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent zodat wij met je mee kunnen denken! Wij ontvangen groepen tot wel 250 personen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!  Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Hieronder lees je er meer over.

Diner

Van jouw verjaardag of trouwdag iets bijzonders maken? Wij helpen graag met de organisatie, zodat jij op jouw verjaardag of trouwdag in het zonnetje gezet wordt. Wij ontzorgen je graag in alles, waardoor jij volop kan genieten. Lekker eten koken, dat is waar we bij het restaurant van Ruimzicht (Brasserie Brût) goed in zijn.

Wij worden daarom heel blij als wij voor jouw gelegenheid bijvoorbeeld een 4-gangen keuzemenu mogen bereiden. Samen met jou kunnen we dit menu samenstellen en daarbij kijken we altijd naar het lekkers wat het betreffende seizoen te bieden heeft.

Daarnaast organiseren we ook steeds vaker een ‘walking diner’. Bij een walking diner serveren wij gedurende de middag of avond verschillende kleine gerechtjes. Heb je liever een borrel met hapjes? Of een warm/koud buffet met afsluitend een dessert buffet? Ook dit is mogelijk. Zoals je leest zijn de mogelijkheden op onze locatie heel divers. Heb je daarom een specifieke wens en heb je deze nog niet teruggelezen? Neem dan gerust contact met ons op.

Babyshower

Wil je graag een babyshower organiseren op een plek, die je alle mogelijkheden geeft om het naar jou wens te versieren én waar je samen met jou gezelschap in een aparte ruimte kunt zitten? Dan is Ruimzicht helemaal de plek voor jullie. Een gezellige middag die helemaal in het teken staat jullie zwangere vriendin. Wij verzorgen heerlijke hapjes en lekkere alcoholvrije drankjes.

Bedrijfsgelegenheden

Heb je iets te vieren met het hele bedrijf of team? En ben je voor jullie bedrijfsfeest op zoek naar een locatie in de Achterhoek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld een speciale dag voor een jubilaris, vergaderarrangementen, bedrijfsfeest, kerstborrel of een vakantieborrel? Voor iedere gelegenheid maken wij graag samen jou een passend plan. Zo kun je denken aan een diner, een buffet, een borrel met hapjes of misschien wel overnachting met activiteit.

Ruimzicht organiseert jaarlijks voor verschillende bedrijven in de omgeving soortgelijke feestjes. Derksen Installatie Techniek bijvoorbeeld, zij komen al jaren rondom de kerstdagen bij ons voor een buffet of borrel. Ook Pas Reform is vaak te gast bij ons om diverse redenen. Zowel in de zalen als in het restaurant zijn er mogelijkheden of misschien gaat je voorkeur uit naar ons groene terras.