Samenkomen

Iets te vieren? Alles is mogelijk bij Ruimzicht.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feestje waar jullie kunnen samenkomen? Wij kunnen je hierbij helpen. Ruimzicht beschikt over meerdere zalen waardoor, wij voor elke gelegenheid een passende ruimte aan kunnen bieden.   

Iedereen kan bij Ruimzicht terecht, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van intiem tot groot, van klassiek tot modern, van particulier tot zakelijk en van lunch tot borrel tot diner. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent, zodat wij met je mee kunnen denken! Wij ontvangen groepen tot wel 250 personen.  

Meer informatie? Neem contact met ons op! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Hieronder lees je er meer over. 

Veelgestelde vragen

Op elke vraag is een antwoord!

Gasten komen al jaren voor hele diverse redenen naar ons hotel en de brasserie. Hierbij kun je denken aan: verjaardagen, trouwdagen, familiegelegenheden, babyshowers, bedrijfsborrels, jubilarissen en teambuildingsdagen.  

Bij Ruimzicht kun je met kleine groepjes a la carte dineren, bij grote groepen bieden wij keuze menu’s, die wij uiteraard naar jouw wens samenstellen. Vanaf 20 personen is het ook mogelijk om te kiezen voor koude, warme of dessert buffetten. Ook kun je kiezen voor hapjes, tapas, winterkost of barbecuebuffet. Daarnaast is het ook mogelijk om het diner te serveren in een walking dinner vorm. Hierbij serveren wij gedurende jouw gelegenheid steeds kleine gerechtjes uit.

Bij ons is (bijna) alles mogelijk! Heb jij een speciale wens voor jouw gelegenheid, laat het ons weten, wij denken graag mee.  

Tijdens jouw feestje achtergrond of livemuziek? Dat is zeker mogelijk. In een van onze ruimtes is ook een dansvloer beschikbaar.  

Veel verschillende gasten betekent veel verschillende wensen. Wij merken dat veel offertes maatwerk zijn. Wel hebben wij een standaard document met de prijzen van de diners, walking dinner en de buffetten. Deze kunnen wij je altijd vrijblijvend sturen. Wil je graag een offerte op maat ontvangen of ons standaard aanbod ontvangen? Stuur ons gerust een mail of vul het contactformulier in.  

Dat is zeker mogelijk! Wij ontmoeten je graag en luisteren graag tijdens een persoonlijk gesprek naar jouw wensen. Ook laten wij graag alle ruimtes aan je zien.  

Onze ruimtes zijn allemaal gezellig aangekleed maar voor jouw gelegenheid kunnen we verschillende extra’s toevoegen. Wij kunnen verse bloemen verzorgen of de zaal versieren. In overleg zullen wij samen naar jouw wensen kijken.