Babyshower

Wil je graag een babyshower organiseren op een plek die je alle mogelijkheden geeft om het naar jou wens te versieren en waar je samen met jou gezelschap in een aparte ruimte kunt zitten? Dan is Ruimzicht helemaal de plek voor jullie. Een gezellige middag die helemaal in het teken staat van jullie zwangere vriendin. Wij zorgen voor heerlijke hapjes en lekkere alcoholvrije drankjes. Bij mooi weer is het ook mogelijk om de babyshower buiten te houden!  
 

Wat mag je van Ruimzicht verwachten als je een babyshower reserveert?

Hapjes en drankjes 
Bij aankomst kunnen jullie ervoor kiezen om te starten met een feestelijk roze of blauw alcoholvrij aperitief. Een mix van deze twee is, wanneer het geslacht nog niet bekend is, ook mogelijk!  
Aansluitend kunnen jullie naar wens drankjes bestellen.  

Een babyshower kan je qua hapjes vergelijken met een high tea. Wij serveren zoete en hartige hapjes op mooi aangeklede borrelplanken. Hierbij houden wij uiteraard rekening met eventuele dieetwensen. 

Zaalruimte en decoratie

Al onze babyshowers vinden in een aparte ruimte plaats.

Hierdoor hebben jullie alle privacy en ruimte om gezellig te borrelen en activiteiten te doen. Naar wens kunnen wij de zaal voor jullie aankleden, wij beschikken over veel decoratiemateriaal. Willen jullie liever zelf de zaal aankleden behoort dat ook tot de mogelijkheden!

  

Activiteit  
Vaak worden er bij een babyshower spelletjes gedaan zoals het raden van de geboortedatum, naam en gewicht van de baby. Of het raden van babyfoto’s. Krijgt de aanstaande moeder haar eerste kindje? Dan is het ook erg leuk om een babyquiz te houden, wie weet er het meeste van baby’s af? Willen jullie hulp bij het bedenken van een leuke activiteit, geef het dan gerust aan, ons brein staat aan!  

Ben je benieuwd naar onze beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op.